Siirry pääsisältöön
Pfungstädter Maibock
Täältä voit helposti tilata Pfungstädter Maibock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pfungstädter Maibock

Saksa Pullo 500 ml 6.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Pfungstädter Maibock

Pfungstädter Maibock on korkealaatuinen saksalainen olut, josta voi nauttia kevään juhlaaistojen kruununa. Tämä olut on peräisin perinteikkäästä Pfungstädterin panimosta Saksasta, joka tunnetaan laadusta ja taidostaan oluen valmistuksessa. Maibock on vahva, täyteläinen ja aromikas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Maibockin maku on tasapainoinen ja moniulotteinen. Sen vivahteikkaassa maussa voi aistia hienostunutta maltaisuutta sekä kevyttä humalan katkeroa. Tämä olut jättää suuhun miellyttävän kepeän jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan toisenkin siemauksen.

Oljenkeltaisessa Pfungstädter Maibockissa on myös houkutteleva tuoksu, joka herättää aistit. Tuoksussa voi havaita viljaisuutta, hunajaa ja kukkaisia vivahteita, mikä antaa oluelle sen omaleimaisen luonteen.

Pfungstädter Maibock sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja hienostunut aromi täydentävät hienosti esimerkiksi grillatun lihan tai mausteisten makkarakastikkeiden makua. Olut toimii myös mainiosti juustojen ja voimakkaiden kastikkeiden seurana, tarjoten miellyttävää tasapainoa ruoan makuun.

Maibockille on myös tärkeää oikea serveringstemperatur. Parhaimmillaan tämä olut pääsee oikeuksiinsa, kun sitä nautitaan viileänä, noin 7-9 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen moniulotteista makumaailmaa ja parantaa sen mausten tulkintaa.

Pfungstädter Maibock on siis täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat nauttia kevään juhlistamisesta täysin siemauksin. Sen korkea laatu, monipuolinen maku, houkutteleva tuoksu sekä sopivat ruokien ja serveringstemperaturin valinnat tekevät tästä oluesta ehdottoman suosikin keväisten juhlien juomavalikoimaan.

Täältä voit helposti tilata Pfungstädter Maibock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.