Siirry pääsisältöön
AUS Pét-Nat Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata AUS Pét-Nat Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

AUS Pét-Nat Rosé 2022

Espanja TianaKatalonien Mataro Pullo 750 ml 10.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Mataro

Om AUS Pét-Nat Rosé 2022

AUS Pét-Nat Rose 2022 on raikas ja eläväinen roseviini, joka tarjoaa täydellisen balanssin hedelmäistä raikkautta ja hienostunutta kompleksisuutta. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä ja sen huolellisesti valittu koostumus takaa laadun ja ainutlaatuisen makuelämyksen.

Pét-Nat Rose 2022 tarjoaa herkullisen raikkaan ja kesäisen makuprofiilin, jossa dominoivat kypsät punaiset marjat ja vivahteikkaat sitrushedelmät. Sen tasapainoinen hapokkuus yhdistyy pehmeään suutuntumaan, joka tekee viinistä täyteläisen ja miellyttävän juoda.

Viinin tuoksussa voi aistia raikkaita kukkaisia sävyjä ja hentoa punaisia marjoja, jotka antavat viinille lisää syvyyttä ja eleganssia. Tuoksu on houkutteleva ja kutkuttava, joka houkuttelee maistamaan mitä viini tarjoaa.

AUS Pét-Nat Rose 2022 on täydellinen valinta monenlaiseen ruokapöytään. Se sopii erinomaisesti grillatulle kalalle, kevyille salaateille, tuoreille juustoille ja hedelmäisille jälkiruoille. Tämä monipuolinen viini korostaa ruoan makuja ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Suosittelemme nauttimaan AUS Pét-Nat Rose 2022 viilennettynä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila tuo viinin maun ja aromit parhaiten esiin ja varmistaa nautinnollisen kokemuksen.

Olipa sitten kesäinen illallinen ystävien kanssa tai rentouttava hetki omassa seurassa, AUS Pét-Nat Rose 2022 tarjoaa elegantin ja raikkaan vaihtoehdon. Tämä herkullinen ja tyylikäs roseviini täydentää täydellisesti erilaisia tilaisuuksia ja sopii niin aloitteleville viininystäville kuin kokeneemmillekin maistelijoille.

Täältä voit helposti tilata AUS Pét-Nat Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.