Siirry pääsisältöön
Lacrimarosa Mastroberardino 2022
Täältä voit helposti tilata Lacrimarosa Mastroberardino 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lacrimarosa Mastroberardino 2022

Italia KampanienIrpinia Aglianico Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Aglianico

Om Lacrimarosa Mastroberardino 2022

Lacrimarosa Mastroberardino 2022 on hienostunut ja ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Mastroberardinon viinitilalta, joka sijaitsee kauniissa Italian Campanian alueella. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat viinille erityisen luonteen ja ominaisuudet.

Lacrimarosa Mastroberardino 2022 on valmistettu paikallisista Aglianico-rypäleistä, jotka antavat sille intensiivisen ja monimutkaisen maun. Viinin maussa voi aistia tumman kirsikan, luumun ja mausteiden vivahteita. Lisäksi sen pehmeät tanniinit ja raikas hapokkuus tekevät siitä tasapainoisen ja nautinnollisen juoman.

Tämän viinin tuoksusta voi löytää punaisten marjojen, kukkien ja mausteiden sävyjä. Sen hienostunut ja houkutteleva tuoksu luo miellyttävän tunnelman ja kutsuu nauttimaan siitä hitaasti ja tarkoin.

Lacrimarosa Mastroberardino 2022 on erinomainen valinta moniin ruokalajeihin. Sen täyteläinen rakenne ja monipuoliset maut sopivat erityisesti liharuokien, riistaruokien ja kovien juustojen kanssa. Se myös täydentää hienosti erilaisia tapaksia ja tummia suklaaherkkuja. Viinin monipuolisuus ruokapareissa tekee siitä erittäin suositeltavan valinnan monenlaisiin aterioihin ja juhliin.

Lacrimarosa Mastroberardino 2022 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä aromeja ja tasapainoista rakennetta. Voit nauttia tästä herkullisesta viinistä yksinään tai jakaa sen ystäviesi kanssa, luoden unohtumattomia hetkiä yhdessä.

Lacrimarosa Mastroberardino 2022 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea uusia makuja ja nauttia hienostuneesta italialaisesta viinistä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin moniin tilaisuuksiin. Kokeile tätä viiniä ja anna sen viedä sinut matkalle Italian viinien maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Lacrimarosa Mastroberardino 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.