Siirry pääsisältöön
Doniene Gorrondona  2020
Täältä voit helposti tilata Doniene Gorrondona 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Doniene Gorrondona 2020

Espanja Bizkaiko TxakolinaBaskien Hondarrabi zuri Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Hondarrabi zuri

Om Doniene Gorrondona 2020

Doniene Gorrondona 2020 on laadukas baskilainen viini, joka tulee Doniene Gorrondona -viinitilalta Biskajanlahden rannikolta. Tämä viini on valmistettu Hondarrabi Zerratia -rypälelajikkeesta, joka on perinteinen lajike alueella.

Doniene Gorrondona 2020 tarjoaa raikasta ja intensiivistä makuelämystä. Viinissä on voimakkaita sitrus- ja omenanuotteita, joita tasapainottaa hento kukkaisuus. Sen raikas hapokkuus ja mineraalisuus antavat sille eloisuutta ja mukavan keveyden.

Doniene Gorrondona 2020:n täyteläinen ja tyylikäs tuoksu houkuttelee nauttimaan sen herkullisista vivahteista. Sitrus- ja omenanuotit yhdistyvät hienovaraisiin kukkaistuoksuihin, luoden miellyttävän ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Doniene Gorrondona 2020 sopii täydellisesti erilaisten merenelävien, kala- ja äyriäisruokien kanssa. Sen raikas ja hapokas luonne korostaa ruokien ominaisuuksia ja tuo niihin uutta ulottuvuutta. Tämä viini on myös erinomainen valinta aperitiivina tai kevyenä seurusteluviininä.

Doniene Gorrondona 2020 kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden päästä oikeuksiinsa ja sen makuelämykset tulevat esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Doniene Gorrondona 2020 on ehdoton valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja raikasta viiniä. Sen tyylikäs makuprofiili ja herkullinen tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisille ruokapöydän herkuille. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rento hetki kotona, Doniene Gorrondona 2020 tarjoaa ikimuistoisen ja nautinnollisen viinikokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Doniene Gorrondona 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.