Siirry pääsisältöön
Bombay Sapphire London Dry Gin
Täältä voit helposti tilata Bombay Sapphire London Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bombay Sapphire London Dry Gin

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 700 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om Bombay Sapphire London Dry Gin

Bombay Sapphire London Dry Gin on tunnettua brittiläistä perinnettä kunnioittavaa ja taidokkaasti valmistettua giniä. Sen alkuperä juontaa juurensa 1761, jolloin ensimmäiset reseptit Bombayn saaristossa valmistetulle ginille luotiin. Bombay Sapphiren ainutlaatuiset piirteet tekevät siitä korvaamattoman valinnan jokaiselle ginin ystävälle.

Bombay Sapphire London Dry Gin on valmistettu huolella valikoiduista ainesosista, jotka tuovat sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Se sisältää kymmenen eri kasvia, kuten jenkkisypressiä, sitruunaruohoa ja korianteria, jotka antavat juomalle raikkaan ja moniulotteisen maun. Giniä valmistetaan erittäin perinteikkäällä pot still -tislausmenetelmällä, joka takaa sen korkean laadun ja puhtauden.

Bombay Sapphire London Dry Gin tarjoaa hienostuneen ja raikkaan kokemuksen, joka sopii niin rentoihin hetkiin kuin juhlatilaisuuksiinkin. Sen aromaattinen ja hienovarainen tuoksu kutsuu tutustumaan sen ainutlaatuiseen makumaailmaan. Gini sopii erinomaisesti niin klassisiin gin-pohjaisiin drinkkeihin kuten Gin & Tonic, kuin myös erilaisiin cocktailseihin ja sekoituksiin.

Ginin parhaan maun ja nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Bombay Sapphire London Dry Ginia kylmänä. Sen optimaalinen palvelulämpötila on noin 8-10 astetta, joka tuo esiin sen kaikki hienostuneet maut ja tuoksut. Voit nauttia sitä sellaisenaan tai sekoittaa erilaisiin juomasekoituksiin oman maun mukaan.

Bombay Sapphire London Dry Gin on täydellinen valinta jokaiselle ginin harrastajalle, joka arvostaa laadukasta ja perinteitä kunnioittavaa giniä. Sen ainutlaatuinen makumaailma ja aromaattinen tuoksu tekevät siitä erottuvan ja arvostetun vaihtoehdon gini-hyllyillä. Kutsu ystäväsi koolle ja nauttikaa yhdessä tästä ikonisesta brittiläisestä juomasta.

Täältä voit helposti tilata Bombay Sapphire London Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.