Siirry pääsisältöön
Diamine Podere Giocoli 2022
Täältä voit helposti tilata Diamine Podere Giocoli 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Diamine Podere Giocoli 2022

Italia ToscanaChianti CanaioloColorinoMalvasíaSangioveseTrebbiano Pullo 2000 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Canaiolo, Colorino, Malvasía, Sangiovese, Trebbiano

Om Diamine Podere Giocoli 2022

Diamine Podere Giocoli 2022 on ainutlaatuinen viinilaji, joka hurmaa viininystävät laadukkaalla alkuperällään, upealla maullaan ja ihastuttavalla tuoksullaan. Tämä viini on peräisin Podere Giocolin viinitilalta, joka sijaitsee kauniissa Italiaassa. Viinin valmistajat ovat omistautuneet viljelemään parhaat rypäleet ja luomaan unohtumattomia viinikokemuksia.

Diamine Podere Giocoli 2022:n maku on täyteläisen moniulotteinen ja hienostunut. Sen tasapainoinen hapokkuus yhdistyy silkkinen pehmeisiin tanniineihin, luoden ainutlaatuisen makuelämyksen. Viinissä on rikas hedelmäisyys, joka tarjoaa miellyttävän makeuden ja raikkaan hapokkuuden tasapainon. Tuoksultaan se on houkutteleva ja intensiivinen, jossa voi aistia tummia marjoja, mausteita ja hienoja maanläheisiä sävyjä.

Diamine Podere Giocoli 2022 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen hienostunut maku ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi liharuokien, kuten pihvien ja paistien, kanssa. Sen rikas hedelmäisyys ja silkkisen pehmeät tanniinit täydentävät myös pehmeitä ja kermaisia pastaruokia täydellisesti. Kokeile sitä myös kovien juustojen, kuten pecorinon tai parmesaanin, kanssa ja anna sen täyteläisen makuelämyksen hiveleä makunystyröitäsi.

Parhaimman nautintokokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Diamine Podere Giocoli 2022 -viinin viileänä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tällöin sen monivivahteinen maku ja hienostunut tuoksu pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia tästä herkullisesta viinistä heti tai antaa sen kehittyä pullotilassa vielä muutaman vuoden, jolloin sen maku ja aromit saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Diamine Podere Giocoli 2022 on viini, joka tarjoaa unohtumattoman matkan maisteluelämyksiin. Sen alkuperä, maku ja tuoksu tekevät siitä erityisen arvostetun ja ainutlaatuisen. Löydä tämän viinin viehätys ja anna sen lumota sinut ainutlaatuisella tyylikkyydellään ja mausta.

Täältä voit helposti tilata Diamine Podere Giocoli 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.