Siirry pääsisältöön
Meinklang Graupert 2020
Täältä voit helposti tilata Meinklang Graupert 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Meinklang Graupert 2020

Itävalta Pinot gris Pullo 750 ml 12% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinot gris

Om Meinklang Graupert 2020

Meinklang Graupert 2020 on ainutlaatuinen ja kiehtova viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu Meinklang Estate -viinitilalla Itävallassa, ja sen valmistuksessa on noudatettu luonnonmukaista viljelyä ja biodynaamisia periaatteita.

Graupert 2020 on valmistettu vuosikerran parhaista rypäleistä, jotka on kasvatettu omassa viinitarhassa. Viini on valmistettu vallitsevista lajikkeista, kuten welschriesling, pinot gris ja traminer. Tämän sekoituksen ansiosta viini tarjoaa moniulotteisen aromiprofiilin, jossa voi havaita persoonallisia kukkaisten, sitruksisten ja mausteisten tuoksujen vivahteita.

Maku on täyteläinen ja runsas, ja siinä korostuvat kypsien hedelmien ja sitruksen raikas yhdistelmä. Viinissä on myös hienovaraisia mausteisia sävyjä, jotka taittuvat pitkään ja miellyttävään jälkimakuun.

Graupert 2020 sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Se toimii erinomaisesti seuraksi kevyille salaatteille, mereneläville ja vaaleille kala-annoksille. Viinin raikas happorakenne tasapainottaa täydellisesti ruoan maun ja antaa sille syvyyttä.

Viinin oikea tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius-astetta. Tämä lämpötila antaa viinille parhaat mahdolliset aromit ja maut esiin.

Meinklang Graupert 2020 on viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen matkan makujen maailmaan. Sen huolellisesti valitut rypäleet ja luonnonmukainen valmistusprosessi tekevät tästä viinistä todellisen helmen. Nauti tästä viinistä hyvässä seurassa ja koe sen ainutlaatuinen viehätys!

Täältä voit helposti tilata Meinklang Graupert 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.