Siirry pääsisältöön
Wassmann Cabernet Franc 2018
Täältä voit helposti tilata Wassmann Cabernet Franc 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wassmann Cabernet Franc 2018

Unkari VillányPannon Cabernet franc Pullo 750 ml 13.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Cabernet franc

Om Wassmann Cabernet Franc 2018

Wassmann Cabernet Franc 2018 on laadukas ja hienostunut punaviini, joka edustaa täydellisesti Cabernet Franc-rypäleen parhaita piirteitä. Tämä viini kätkee sisäänsä syvän ja moniulotteisen maailman, jossa maanläheiset aromit ja täyteläinen hedelmäisyys yhdistyvät eleganttiin tanniinirakenteeseen.

Härkomstiltaan tämä viini tulee Ranskan Loiren laaksosta, joka on tunnettu erinomaisista viininviljelyoloistaan. Viiniköynnökset kypsyvät täällä ihanteellisessa ilmastossa, jossa päivän lämpötilaerot ja maaperän laatu luovat täydelliset olosuhteet Cabernet Franc-rypäleiden kehittymiselle.

Wassmann Cabernet Franc 2018:n aromimaailma on rikas ja houkutteleva. Siitä voi löytää nuotteja tummista marjoista, kuten mustaherukoista ja vadelmista, sekä hienovaraisia mausteisia piirteitä, kuten mustapippuria ja mausteista vaniljaa. Tämän viinin miellyttävä ja hienostunut tuoksu saa aistit heräämään eloon.

Viinin syvän punaisen värin leikkisä pehmeys ja täyteläisyys tuovat esiin sen täyteläisen ja rakenteellisen maun. Wassmann Cabernet Franc 2018 tarjoaa vivahteikasta makua, jossa kypsän marjaisuuden lisäksi voi aistia hienostuneita mokkanuotteja ja tyylikkäitä tammen piirteitä. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai seurustelujuomana.

Tämä herkullinen viini sopii erinomaisesti monipuolisten ruokien pariksi. Sen runsas ja moniulotteinen maku pääsee oikeuksiinsa esimerkiksi vaalean lihan, kuten kanan tai kalkkunan, kanssa. Lisäksi se täydentää hienosti marjaisia ja mausteisia ruokia, kuten grillattua punaista lihaa tai aromaattista lammasruokaa.

Wassmann Cabernet Franc 2018 suositellaan nautittavaksi hieman jääkaappilämpötilaa lämpimämpänä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa viinin täyteläistä makua ja moniulotteisia aromia pääsemään oikeuksiinsa.

Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rentoutumishetki kotona, Wassmann Cabernet Franc 2018 on täydellinen valinta kaikille punaviinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaan viinin nauttimista. Sen rikas makumaailma, elegantti tanniinirakenne ja monipuolinen käyttötarkoitus tekevät tästä viinistä unohtumattoman elämyksen jokaisella lasillisella.

Täältä voit helposti tilata Wassmann Cabernet Franc 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.