Siirry pääsisältöön
Gramp’s Botrytis Semillon 2013
Täältä voit helposti tilata Gramp’s Botrytis Semillon 2013 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gramp’s Botrytis Semillon 2013

Australia New South WalesBig Rivers Pullo 375 ml 10.1% vol 2013
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
75%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2013

Om Gramp’s Botrytis Semillon 2013

Gramp's Botrytis Semillon 2013 on upea ja hienostunut jälkiruokaviini Australiasta. Tämä viini erottuu edukseen paitsi herkullisen maun, myös sen ainutlaatuisen hienoisen tuoksun ja alkuperän ansiosta.

Tämä vuosikerta on valmistettu erityisen huolella ja rakkaudella. Viinin valmistuksessa on hyödynnetty botrytisoituneita Sémillon-rypäleitä, jotka korjataan myöhään syksyllä, kun ne ovat saaneet täydellisen määrän botaanista homeesta. Tämä antaa viinille luonteenomaista makeutta ja hedelmäisiä sävyjä.

Gramp's Botrytis Semillon 2013 onkin tunnettu sen runsaasta mausta. Viini tarjoaa herkullisen yhdistelmän aprikoosia, persikkaa ja hunajaa, joka täyttää suun täyteläisellä makeudella. Samalla viinin upea hapokkuus tasapainottaa makeutta ja antaa sille raikkaan ja eloisuuden.

Tuoksultaan tämä jälkiruokaviini on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Sen aromi on täynnä makeita hedelmiä, kuten ananasta, litsiä ja sitrusta. Lisäksi siinä on hienoja kerroksia hunajaa ja kukkaisia vivahteita, jotka tekevät siitä todella houkuttelevan ja herkullisen.

Gramp's Botrytis Semillon 2013 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ihastuttavana seurana jälkiruoille. Se täydentää täydellisesti makeita herkkuja, kuten juustoja, suklaata, ja karamellisoituja hedelmiä. Viinin moniulotteinen maku ja hienostunut makeus tekevät siitä myös erinomaisen valinnan rennolle nautiskelulle.

Suosittelemme tarjoamaan Gramp's Botrytis Semillon 2013 hieman jäähdytettynä, noin 10–12 asteessa. Tällä lämpötilalla viinin hedelmäiset ja kukkaiset aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa ja sen raikkaus korostuu.

Gramp's Botrytis Semillon 2013 tarjoaa upean ja nautinnollisen viinikokemuksen. Sen ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja tarkoin valitut raaka-aineet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville. Kahdenkymmenen vuoden ikääntymisen jälkeen se on valmis juotavaksi, mutta kehittyy myös hienosti vielä useita vuosia.

Täältä voit helposti tilata Gramp’s Botrytis Semillon 2013 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.