Siirry pääsisältöön
Kutjevo Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Kutjevo Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kutjevo Rosé 2022

Kroatia Kontinentalna Cabernet sauvignonSyrahZweigelt Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Syrah, Zweigelt

Om Kutjevo Rosé 2022

Kutjevo Rosé 2022 on upea viini, joka hurmaa kaikki aistit. Tämä ainutlaatuinen juoma tulee suoraan Kroatian sydämestä, Kutjevon viinialueelta, joka on tunnettu laadukkaasta viinintuotannostaan. Kutjevo Rosé 2022 on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka kypsyvät alueen ainutlaatuisissa ilmasto- ja maaperäolosuhteissa.

Tämän viinin raikas ja eloisa maku hemmottelee makunystyröitäsi. Sen herkullinen ja hienovarainen aromi muistuttaa punaisia marjoja ja kukkaisia nuotteja. Tämä tekee Kutjevo Rosésta täydellisen valinnan niille, jotka nauttivat kevyistä ja raikkaista viineistä.

Kutjevo Rosé 2022 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja kevyt keho tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon salaatteihin, äyriäisille, grillatuille kaloille ja vaalealle lihalle. Viini myös tasapainottaa mausteisia ruokia ja sopii täydellisesti tapas-tyylisiin aterioihin. Sen lempeä maku sopii hyvin myös juotavaksi sellaisenaan, nautittuna hyvässä seurassa tai rentoutumishetkissä.

Kutjevo Rosé 2022 tulisi palvella viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä sävyttynyt vaaleanpunainen ja eloisa viini avautuu täyteen potentiaaliinsa, kun se on tarjoiltu oikeassa lämpötilassa. Huomaa kuitenkin, että ylikylmässä viinistä saattaa hävitä osa sen hienovivahteista.

Kutjevo Rosé 2022 on viini, joka hurmaa kaikki viininystävät. Sen herkulliset maut ja monikäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan ruokapöytään tai rennompiin hetkiin ystävien kanssa. Nauti tästä upeasta kutjevolaisesta teoksesta ja anna sen viedä sinut matkalle Kroatian viinien salaperäiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Kutjevo Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.