Siirry pääsisältöön
Gipsy Hill Outlooker
Täältä voit helposti tilata Gipsy Hill Outlooker lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gipsy Hill Outlooker

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Gipsy Hill Outlooker

Gipsy Hill Outlooker on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa aidon ja unohtumattoman makuelämyksen. Tämä olut valmistetaan huolella valituista raaka-aineista ja sen taustalta löytyy vuosisatojen taito oluenvalmistuksen saloihin.

Härkomst on Gipsy Hill Outlookerin ylpeä perintö. Oluen valmistuksessa kunnioitetaan perinteitä ja käytetään vain parhaita maltaita, jotka antavat sille syvän ja monimutkaisen maun. Jokaisella siemauksella voit maistaa historian ja perinteen kädenjäljen.

Smak on Gipsy Hill Outlookerin sydän. Tämä olut tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen makuelämyksen, jossa makea ja pähkinäinen maku yhdistyvät pehmeään ja keksimäiseen tuoksuun. Jokainen siemaus avaa uusia vivahteita ja herättää aisteja eloon. Olut on suunniteltu tarjoamaan nautinto jokaiselle makuhermolle.

Doft on Gipsy Hill Outlookerin sielu. Sen hienovarainen ja houkutteleva tuoksu tuo mieleen lämpimän kesäpäivän ja tuoreet maltaat. Jokainen haisteltu tuoksu vie sinut matkalle oluen valmistuksen maailmaan ja herättää mielikuvia käsityönä valmistetuista herkuista.

Mat och serveringstemperatur tarjoaa täydellisen tavaran tämän upean oluen täydentämiseen. Gipsy Hill Outlookeria suositellaan nautittavaksi hyvin jäähdytettynä, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Se sopii erinomaisesti seuraksi suolaisille ruuille, kuten juustoille ja pähkinöille, sekä grillatuille lihoille ja mausteisille ruoille.

Gipsy Hill Outlooker on olut, joka sulauttaa perinteen ja innovaation poikkeuksellisella tavalla. Sen ainutlaatuinen härkomst, maukas smak, houkutteleva doft ja täydellinen mat och serveringstemperatur tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluentuntijoille ja gourmet-ruoan ystäville. Anna itsesi kokea tämä makuelämys ja tulet takaisin maistelemaan sitä uudestaan ja uudestaan.

Täältä voit helposti tilata Gipsy Hill Outlooker lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.