Siirry pääsisältöön
Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken 2020
Täältä voit helposti tilata Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken 2020

Saksa Mosel Riesling Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Riesling

Om Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken 2020

Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken vuosikerta 2020 on laadukas ja maukas valkoviini. Tämä viini saa alkunsa Sybille Kuntzin tilalta, joka sijaitsee Saksan Moselin laaksossa. Tilan pitkä historia ja omistautuminen laatuun heijastuvat tämän viinin herkullisessa maussa ja aromissa.

Riesling on yksi maailman tunnetuimmista valkoviinirypälelajikkeista, ja Sybille Kuntz on onnistunut hyödyntämään sen potentiaalin täysin. Tässä Spätlese Trocken -viinissä yhdistyvät täyteläinen hedelmäisyys ja raikkaat hapokkuudet. Sen maussa voi aistia kypsien persikoiden, sitrushedelmien ja hunajan sävyjä, jotka luovat tasapainoisen ja moniulotteisen makukokemuksen.

Tämän viinin hienostunut ja houkutteleva tuoksu tuo mieleen kukkaiset puutarhat ja kypsät hedelmät. Voit odottaa nuotteja omenasta, aprikoosista ja hunajasta, jotka tekevät tästä viinistä ihanan hajuveden.

Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen runsas hapokkuus ja hedelmäisyys tekevät siitä täydellisen kumppanin äyriäisille, kalalle ja vaalealle lihalle. Se myös toimii hyvin mausteisempien ja voimakkaampien ruokien, kuten curryjen, kanssa, sillä sen hapokkuus tasapainottaa ruokien mausteisuutta.

Viinilasin soveltuvan lämpötilan säätäminen on tärkeää, jotta Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken pääsee oikeuksiinsa. Tämä viini tulisi tarjoilla viilennettynä noin 10-12 asteeseen. Näin sen raikkaus korostuu ja sen aromit pääsevät täydellisesti esiin. Tätä viiniä voi nauttia heti tai antaa sen kehittyä pullossa vielä useamman vuoden ajan.

Astuessasi Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken maailmaan, saat nauttia laadukkaasta ja monipuolisesta valkoviinistä, joka toimii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa tai vaikka sellaisenaan nautittuna. Se on elegantti ja makujen harmoniaan pyrkivä valinta, joka ei jätä kylmäksi.

Täältä voit helposti tilata Sybille Kuntz Riesling Spätlese Trocken 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.