Siirry pääsisältöön
Sophie le Rosé  2022
Täältä voit helposti tilata Sophie le Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sophie le Rosé 2022

Etelä-Afrikka Western CapeCape South Coast Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Sophie le Rosé 2022

Intohimoisesti valmistettu, Sophie le Rosé 2022 on kuohuva ja raikas viinivalinta. Tämän viinin alkuperänä on Etelä-Ranskan upea Provence alue, joka tunnetaan parhaiten laadukkaista roseeviineistään. Sophie le Rosé 2022 kukoistaa tällä perinteisellä viinialueella ja tarjoaa maistelijoilleen unohtumattomia makuelämyksiä.

Tämä roseeviini hurmaa ensi hetkestä alkaen houkuttelevalla tuoksullaan. Sen aromaattiset nuotit vievät sinut suoraan Provencen vehreiden viinitarhojen tunnelmaan. Tuoksussa voi erottaa raikkaita punaisia marjoja, kuten vadelmaa ja mansikkaa, sekä kevyen sitruksisen vivahduksen. Näiden tuoksujen yhdistelmä luo miellyttävän ja houkuttelevan ensivaikutelman.

Sophie le Rosé 2022:n maku on tasapainoinen ja ilmeikäs. Viinissä yhdistyvät taidokkaasti punaisten marjojen raikkaus ja kevyen mausteinen jälkimaku. Sen hienostunut hapokkuus ja hienovaraiset tanniinit tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan monille ruokalajeille. Voit nauttia Sophie le Rosé 2022:ta esimerkiksi kevyen salaatin, tuoreiden äyriäisten tai raikkaan kesäpastan kanssa.

Tämän herkullisen roseeviinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tässä lämpötilassa Sophie le Rosé 2022:n makuelämykset pääsevät parhaiten esiin, ja sen raikkaus ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Muista myös pitää avattu pullo viileässä ja nauttia se parin päivän sisällä avaamisesta, jotta viinin tuoreus säilyy.

Sophie le Rosé 2022 on elegantti ja aromaattinen valinta kaikille roseeviinin ystäville. Tutustu tähän Etelä-Ranskan helmeen ja anna sen kuljettaa sinut Provencen maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Sophie le Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.