Siirry pääsisältöön
Laphroaig 10 Years
Täältä voit helposti tilata Laphroaig 10 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Laphroaig 10 Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandIslay Pullo 700 ml 40% vol
Aromiprofiili
83%
Pakkaus Pullo

Om Laphroaig 10 Years

Laphroaig 10 vuotta on hienostunut ja ainutlaatuinen skotlantilainen viski, joka on valmistettu Hebridien saarilla sijaitsevassa Laphroaigin tislaamossa. Sen rikas perinne ja huolellisesti valitut raaka-aineet takaavat ainutlaatuisen makuelämyksen.

Laphroaig 10 vuotta on tisletty käyttämällä perinteistä maltaiden kuivausmenetelmää, jossa turvetta käytetään maustamaan ohramallas. Tämä antaa viskille tyypillisen savuisen ja merellisen luonteen, joka tekee siitä erottuvan ja kiehtovan.

Sen voimainen savuinen aromi kietoutuu tummiin suklaan ja tammen sävyihin, joiden seasta voi aistia merellisen suolaisuuden. Tämä täyteläinen ja moniulotteinen tuoksu luo odotuksen aistia jotain todella erikoista.

Laphroaig 10 vuotta on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai se voi olla täydellinen kumppani maistuvan aterian seuraksi. Sen rikas maku ja voimakas luonne sopivat erinomaisesti yhteen pähkinöiden, tumman suklaan, suolaisen karamellin ja juuston kanssa.

Viskille suositellaan tarjoilulämpötilaksi noin 16-20 astetta, jotta sen monipuoliset aromit ja mausteisuus pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoiluvaihtoehtoja on lukuisia, mutta on suositeltavaa nauttia Laphroaig 10 vuotta mieluiten korkeasta lasista, jotta sen upea väriloisto ja tuoksun hienovaraisuus pääsevät esille.

Laphroaig 10 vuotta on ehdoton valinta kaikille viskin ystäville, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen makumatkan Skotlannin Hebridien saarille. Sen rohkea ja vahva luonne jättää unohtumattoman jälkimaun ja tekee siitä erinomaisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin viskin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Laphroaig 10 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.