Siirry pääsisältöön
Valle Reale Vigneto di Popoli 2019
Täältä voit helposti tilata Valle Reale Vigneto di Popoli 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Valle Reale Vigneto di Popoli 2019

Italia Trebbiano d'AbruzzoAbruzzerna Trebbiano Pullo 750 ml 13% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Trebbiano

Om Valle Reale Vigneto di Popoli 2019

Valle Reale Vigneto di Popoli 2019 on laadukas ja herkullinen viini Italian Abruzzon alueelta. Tämä viini on useiden sukupolvien perintönä tuotettu, ja se edustaa alueen perinteitä ja viininviljelytaitoa parhaimmillaan.

Vigneto di Popoli 2019 on valmistettu 100% Montepulciano -rypäleestä, joka on alueen tunnetuimpia ja suosituimpia lajikkeita. Viiniä on kypsytetty tammitynnyreissä, mikä antaa sille monimutkaisen ja hienostuneen maun. Sen intensiivinen väri ja vivahteikas maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia syvällisestä ja monimuotoisesta viinikokemuksesta.

Valle Reale Vigneto di Popoli 2019 -viini on runsas ja täyteläinen, jonka keskitäyteläinen tanniinirakenne antaa sille miellyttävän pehmeyden. Sen aromikas ja hedelmäinen tuoksu, jossa voi havaita kirsikoita, luumuja ja tummia marjoja, kutsuu maistamaan lisää.

Tämä viini on monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Sen runsas ja tanniininen maku sopii erityisen hyvin liharuokien, kuten pihvien, riistaruokien ja karitsan, seuraksi. Lisäksi se toimii hyvin myös mausteisten pastaruokien, kypsytettyjen juustojen ja suklaiden kanssa.

Suosittelemme tarjoamaan Valle Reale Vigneto di Popoli 2019 -viinin noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa. Tämä viini on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat tasapainoista ja moniulotteista viiniä, jolla on vahva yhteys alueeseen ja sen perinteisiin.

Valle Reale Vigneto di Popoli 2019 on täydellinen valinta kaikille viininharrastajille, jotka haluavat kokea aitoa italialaista viinikulttuuria ja nauttia herkullisesta ja laadukkaasta viinistä.

Täältä voit helposti tilata Valle Reale Vigneto di Popoli 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.