Siirry pääsisältöön
Alefarm Breeze IPA 2022
Täältä voit helposti tilata Alefarm Breeze IPA 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alefarm Breeze IPA 2022

Tanska Purkki 440 ml 6% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2022

Om Alefarm Breeze IPA 2022

Alefarm Breeze IPA 2022 on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä raikas ja virkistävä Indian Pale Ale -olut perustuu huolella valittuihin raaka-aineisiin ja ainutlaatuiseen panemismenetelmään. Tämän oluen taustalla on Alefarmin asiantuntemus ja tinkimätön laadunvalvonta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan olutharrastajille ja kaikille, jotka etsivät jotain erityistä.

Alefarm Breeze IPA 2022:n alkuperä on peräisin vankan osaamisen maasta. Se on valmistettu tanskalaisten oluenvalmistajien taidolla ja huolella. Tämä olut on innoittunut Pohjoismainen ja amerikkalaisista IPA-oluista, ja se yhdistää näiden kahden maailman parhaat puolet. Jokainen hörppy tuo mieleen tuulisen rannan, jossa tuulenhenkäys sekoittuu meren suolaiseen ilmaan.

Alefarm Breeze IPA 2022:n maussa on huomattavaa tasapainoa ja moninaisuutta. Olut tarjoaa raikkaita sitruksisia ja trooppisia hedelmän makuja, jotka taittuvat vivahteikkaaseen katkeruuteen. Lisäksi sen rikas maltaisuus tuo mukanaan hienostuneen makeuden, joka harmonisoituu kauniisti muun maun kanssa. Jokainen siemaus vie mukanaan matkalle makujen maailmaan, jossa jokainen yksityiskohta on huolella harkittu.

Alefarm Breeze IPA 2022 on myös houkutteleva tuoksultaan. Sen aromi hyökkää nenääsi heti ensimmäisestä hetkestä alkaen. Voit aistia raikkaat sitrus-, hedelmä- ja havumetsänuotit, jotka täyttävät ilman ja houkuttelevat sinut kutkuttavaan oluen maailmaan.

Tämä ainutlaatuinen olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi herkullisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan mausteisten ruokien, kuten grillattujen lihojen, tulisten kastikkeiden ja mausteisten juustojen seuraksi. Suosittelemme tarjoamaan tämän oluen viileänä, noin 8-10 asteessa, jotta sen täyteläiset maut pääsevät parhaiten esille.

Alefarm Breeze IPA 2022 on täydellinen valinta oluentuntijoille ja niille, jotka arvostavat laadukasta käsityötä ja ainutlaatuisia makuja. Se tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle oluen ystävälle, joka haluaa kokea jotain uutta ja jännittävää. Tartu lasiin ja anna Alefarm Breeze IPA 2022:n viedä sinut maistelumatkalle tuulisen rannan tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Alefarm Breeze IPA 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.