Siirry pääsisältöön
Allende Blanco  2019
Täältä voit helposti tilata Allende Blanco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Allende Blanco 2019

Espanja Rioja MalvasíaViura Pullo 750 ml 14% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Malvasía, Viura

Om Allende Blanco 2019

Allende Blanco 2019 on erinomainen valinta viinien ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja monipuolisia viinejä. Tämä valkoviini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka vie sinut suoraan maailman viinialueiden ytimeen. Sen huolellisesti valittujen rypäleiden valmistamat viinirypäleet takaavat puhtaan ja raikkaan maun, joka on täydellinen kumppani monille erilaisille ruoille.

Allende Blanco 2019 osoittaa taitavia käsityötaitoja ja huomattavaa huolellisuutta viinintekoprosessin jokaisessa vaiheessa. Tämä viini on tulos huolellisesta tarhojen hoidosta ja hienovaraisesta rypäleiden käsittelystä. Sen hienostuneessa tuoksussa voi havaita sitrusten ja trooppisten hedelmien aromeja, jotka täydentävät täydellisesti sen pehmeää ja tasapainoista makua.

Allende Blanco 2019 on erinomainen valinta monenlaisten ruokien kanssa. Sen raikas ja hapokas luonne sopii erityisesti merenelävien, kalaruokien ja salaattien seuraksi. Sillä on myös tarpeeksi rakennetta ja täyteläisyyttä selviytyäkseen vaativammistakin ruokapareista, kuten juustojen ja vaaleiden liharuokien kanssa.

Tämän upean valkoviinin optimaalinen tarjoilulämpötila on 10–12°C. Tällä lämpötilalla sen raikkaus ja aromit tulevat parhaiten esiin, jolloin se tarjoaa täydellisen tasapainon raikkaiden hapokkaiden ja hedelmäisten makujen välillä. Voit nauttia tästä viinistä yksin tai jakaa sen ystäviesi kanssa erityisissä tilaisuuksissa tai rentoutumishetkinä.

Allende Blanco 2019 on loistava valinta tyylikkäästä ja monipuolisesta valkoviinistä nauttiville viininystäville. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä ehdottomasti kokeilemisen arvoisen valinnan. Osta pullo jo tänään ja astu maailman viinialueiden unohtumattomaan ja herkulliseen matkaan.

Täältä voit helposti tilata Allende Blanco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.