Siirry pääsisältöön
Mohawk Mareld West Coast IPA
Täältä voit helposti tilata Mohawk Mareld West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mohawk Mareld West Coast IPA

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Mohawk Mareld West Coast IPA

Mohawk Mareld on raikas ja rohkea IPA-olut, jonka juuret juontavat juurensa länsirannikolle. Tämän oluen alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit sekä suositeltu tarjoilulämpötila tekevät siitä todellisen makuelämyksen.

Mohawk Mareldin alkuperä kumpuaa länsirannikon sielusta ja rohkeudesta. Sen valmistus perustuu pitkään panimoperinteeseen ja intohimoon laadun suhteen. Jokainen kulauksella voi aistia lähellä olevien vuorten jylhyyden ja Tyynenmeren raikkauden.

Tämän oluen maku on voimakas ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät taidokkaasti humalan voimakkaat aromit ja maltillinen makeus. Kokonaisuus on täyteläinen ja samalla raikas, jättäen jälkeensä hienovaraisen katkeruuden.

Mohawk Mareldin tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Siinä on havaittavissa trooppisten hedelmien ja sitrusten vivahteita, jotka sekoittuvat mäntyisen tuoksun kanssa. Tämä houkutteleva tuoksu herättää aistit ja kutsuu maistamaan juoman monipuolisia makuja.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen voimakkaat maut tasapainottavat hyvin mausteisia ruokia, kuten mehukkaita hampurilaisia, tulisia kastikkeita ja grillattuja lihoja. Se toimii myös hyvin mausteisten ruokien kanssa, kuten curryjen, mausteisten kala- ja äyriäisruokien sekä tulisten texmex-annosten kanssa.

Mohawk Mareldin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila korostaa oluen makua ja aromaattisia ominaisuuksia parhaiten. Olut kannattaa juoda tuoreena, jotta sen raikkaus ja voimakkaat maut pääsevät oikeuksiinsa.

Mohawk Mareld on täynnä länsirannikon intohimoa ja rohkeutta. Sen alkuperä, tasapainoinen maku, houkutteleva tuoksu, monipuoliset ruokaparit ja suositeltu tarjoilulämpötila tekevät siitä loistavan valinnan oluista nauttiville. Ota siis aikaa ja sukella tähän makuelämykseen!

Täältä voit helposti tilata Mohawk Mareld West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.