Siirry pääsisältöön
Right Here Right Now Potum Brewery
Täältä voit helposti tilata Right Here Right Now Potum Brewery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Right Here Right Now Potum Brewery

Ruotsi Östergötlands länNorrköpings kommun Purkki 440 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Right Here Right Now Potum Brewery

Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä esittelemme ylpeänä Right Here Right Now Potum-panimon ainutlaatuisen olutvalikoiman. Potum-panimo kunnioittaa perinteitä, mutta tuo samalla raikkaan ja modernin otteen käsityöoluen valmistukseen. Jokainen pisara Potum-olutta on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu laadukkaista raaka-aineista, joiden avulla luodaan unohtumattomia maku- ja tuoksu-elämyksiä.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur ovat neljä tärkeää osa-aluetta, jotka määrittelevät Potum-panimon ainutlaatuisen olutvalikoiman. Härkomst tarkoittaa oluen alkuperää ja jokaisen Panum-oluen takana on oma tarinansa - inspiroiva matka käsityöoluiden maailmaan. Smak kuvaa oluen makua, joka vaihtelee aina raikkaasta ja hedelmäisestä täyteläiseen ja savuiseen. Potum-panimon ainutlaatuinen valikoima tarjoaa jokaiselle makuaistille jotakin erityistä. Doft viittaa oluen tuoksuun, joka voi vaihdella mausteisesta ja sitruunaisesta kukkaisiin ja paahtuneisiin vivahteisiin. Jokainen Potum-olut hemmottelee haisteluelimiäsi herkullisilla tuoksuillaan.

Potum-panimon olutvalikoima on myös suunniteltu täydentämään ruokakokemusta. Jokaiselle oluelle on suositeltu ruokalaji, joka korostaa sen ainutlaatuisia makuominaisuuksia. Olipa kyseessä kevyt kesäruoka tai syksyinen grilliherkku, Potum-panimon olutvalikoimasta löytyy täydellinen kumppani ruokailuhetkiisi. Täydellisen nautinnon varmistamiseksi jokaiselle oluelle on myös suositeltu sopiva serveringstemperatur, joka korostaa parhaiten sen maku- ja tuoksuominaisuuksia.

Right Here Right Now Potum-panimon olutvalikoima tarjoaa ainutlaatuista maailmaa, jossa perinteet kohtaavat nykypäivän ja luovat unohtumattomia olutelämyksiä. Juo, maista ja nauti hetkestä - olet paikan päällä ja valmis elämään hetkessä Potum-panimon ainutlaatuisten oluiden seurassa.

Täältä voit helposti tilata Right Here Right Now Potum Brewery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.