Siirry pääsisältöön
P.Lex Prosecco Brut
Täältä voit helposti tilata P.Lex Prosecco Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

P.Lex Prosecco Brut

Italia VenetienProsecco Glera Pullo 750 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Glera

Om P.Lex Prosecco Brut

P.Lex Prosecco Brut on laadukas kuohuviini, jonka alkuperä on Pohjois-Italiassa sijaitsevassa Venetossa. Tämä raikas ja eloisa kuohuviini ilahduttaa niin hienoissa juhlissa kuin arkisemmissakin tilaisuuksissa. Sen hennon kullankeltaisessa värissä kimaltelevat kuplat luovat miellyttävän ilmapiirin ja herättävät juhlatunnelman.

P.Lex Prosecco Brutin tuoksussa voi aistia raikkaiden hedelmien vivahteita sekä kevyitä kukkaisten nuotteja. Tämä suloinen tuoksu saa veden kielelle ja herättää odotuksen upeista makuelämyksistä.

Maultaan P.Lex Prosecco Brut on elegantin hienostunut, samalla raikas ja hedelmäinen. Kypsät omenan ja sitruunan sävyt yhdistyvät täydellisesti juoman tasapainoiseen hapokkuuteen, mikä antaa sille miellyttävän pitkän ja raikkaan jälkimaun.

Tämä kuohuviini sopii mainiosti nautiskeluun sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäiset aromit täydentävät täydellisesti esimerkiksi kala- ja äyriäisruokia, salaatteja sekä kevyempiä juustoja. P.Lex Prosecco Brut tarjoaa myös loistavan vaihtoehdon aperitiivina, tuoden juhlatunnelmaa heti alusta lähtien.

Parhaimman makunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan P.Lex Prosecco Brutiä viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa juoman raikkauden ja kuplien eloisuuden säilymisen.

P.Lex Prosecco Brut on loistava valinta kaikille kuohuviinin ystäville, jotka arvostavat eleganttia makumaailmaa ja raikkautta. Sen korkealaatuiset ja tarkkaan valitut raaka-aineet takaavat juoman tasokkaan maun ja laadukkaan kokemuksen. Olipa kyseessä sitten juhlien kohokohta tai rento illanvietto ystävien kesken, tämä kuohuviini tuo juhlatunnelman ja ilon jokaiseen hetkeen.

Täältä voit helposti tilata P.Lex Prosecco Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.