Siirry pääsisältöön
Oskar Blues Cosmic Mutant
Täältä voit helposti tilata Oskar Blues Cosmic Mutant lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oskar Blues Cosmic Mutant

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Oskar Blues Cosmic Mutant

Oskar Blues Cosmic Mutant on kiehtova ja ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman juomakokemuksen. Tämä olut tulee suoraan Oskar Bluesin panimolta ja se edustaa heidän tinkimätöntä laadunvalvontaa ja käsityötaitoaan.

Cosmic Mutant on saanut inspiraationsa ulkoavaruudesta ja tähtitaivaasta, mikä näkyy niin sen ulkoasussa kuin maultakin. Sen syvänpunainen väri ja täyteläinen koostumus tekevät siitä visuaalisesti houkuttelevan ja houkuttelevan. Tämä olut tarjoaa myös monimutkaisen ja tyylikkään maun, jossa yhdistyvät erilaiset mallas- ja humalalajikkeet. Jokaisessa siemauksessa voi aistia hienovaraisia savuisia ja hedelmäisiä sävyjä, jotka luovat tasapainoisen ja miellyttävän makuelämyksen.

Cosmic Mutantin houkutteleva tuoksu on taianomainen sekoitus hedelmäisiä ja mausteisia nuotteja. Sen voimakas ja hienostunut tuoksu herättää aistit ja kutsuu maistamaan sen ainutlaatuista makua.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää täydellisesti monenlaista ruokaa. Sen hienostunut makuprofiili sopii erityisesti vahvojen ja aromaattisten ruokien, kuten grillatun lihan, mausteisten keittojen ja täyteläisten juustojen, seuraksi. Olivatpa ruokailutottumuksesi sitten lihansyöjä tai kasvissyöjä, Cosmic Mutant tarjoaa lisäarvoa jokaiseen ateriaan.

Jotta voit nauttia Cosmic Mutantin parhaasta mausta, suosittelemme tarjoilemaan sen optimaalisessa lämpötilassa. Sopiva tarjoilulämpötila tälle oluelle on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila antaa oluelle tilaa hengittää ja korostaa sen monimutkaisia makuja ja tuoksuja.

Oskar Blues Cosmic Mutant on todellinen taivaankappale oluiden joukossa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten tyylikäs ulkonäkö, monipuolinen maku ja houkutteleva tuoksu, tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain erityistä.

Täältä voit helposti tilata Oskar Blues Cosmic Mutant lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.