Siirry pääsisältöön
Spirit of Hven Old Pheasant
Täältä voit helposti tilata Spirit of Hven Old Pheasant lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Spirit of Hven Old Pheasant

Ruotsi Pullo 700 ml 42% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Spirit of Hven Old Pheasant

Spirit of Hvenin Old Pheasant on erinomainen valinta hienostuneille viskien ystäville, jotka arvostavat makuelämyksiä ja perinteitä. Tämä ainutlaatuinen juoma on tuotettu pikkuruisella Spirit of Hven -panimolla, joka sijaitsee idyllisellä Hvenin saarella Ruotsin etelärannikolla. Old Pheasantin tarina juontaa juurensa sadan vuoden takaa, ja se on valmistettu intohimolla ja kunnioituksella viskin perinteitä kohtaan.

Old Pheasantin ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä ehdottoman herkun viskin harrastajille. Suussa tuntuva pehmeys ja tasapainoinen makuprofiili tekevät tästä juomasta todellisen taideteoksen. Sen täyteläinen ja hienostunut aromi jättää jälkeensä harmonisen jälkimaun, joka saa sinut janoamaan lisää.

Tämä viski sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan niin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Voit nauttia sitä raikkaan kivennäisveden tai jään kanssa, tai valmistaa siitä herkullisia cocktaileja. Valmistamme viskimme huolella ja intohimolla, jotta saat nauttia parhaasta mahdollisesta viskikokemuksesta.

Vanhan Pheasantin täydellisenä nauttimislämpötilana suosittelemme huoneenlämpöä tai hieman alle, jotta sen aromeista ja makuominaisuuksista pääsee nauttimaan täysin siemauksin. Tämä viski on tarkoitettu niille, jotka rakastavat makujen moninaisuutta ja haluavat kokea jotain todella erityistä.

Herkullinen Old Pheasant on henkilökohtainen matka viskin maailmaan. Sen ainutlaatuinen maku ja perinteiden kunnioitus tekevät siitä todellisen helmen viskivalikoimassa. Anna itsesi uppoutua tämän upean viskin tarinaan ja nauti makunystyröitäsi hemmottelevasta kokemuksesta. Spirit of Hvenin Old Pheasant vie sinut viskin ja makujen maailmaan, jota et halua päästää irti.

Täältä voit helposti tilata Spirit of Hven Old Pheasant lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.