Siirry pääsisältöön
Roodeberg  2021
Täältä voit helposti tilata Roodeberg 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roodeberg 2021

Etelä-Afrikka Western Cape Cabernet sauvignonMerlotShiraz Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot, Shiraz

Om Roodeberg 2021

Roodeberg 2021 on viinin ystävien unelma, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaisella maistelulla. Tämä ainutlaatuinen viini on saanut inspirationa Etelä-Afrikan kauniista maisemista ja tämä rikas perintö kiehtoo jokaista viininharrastajaa.

Roodeberg 2021 on harmoninen sekoitus erilaisia rypäleitä, jotka tuovat esille tämän viinin moniulotteisen maun ja tuoksun. Viinin sävymaailma on täyteläinen ja jossa on hienovarainen tanniinirakenne, joka antaa sille miellyttävän rakenteen. Sen maku on monimuotoinen, tarjoten tasapainoisen yhdistelmän punaisia hedelmiä, mausteita ja hienostuneita tammen aromeja.

Roodeberg 2021 tarjoaa loistavan kumppanin monille ruokalajeille. Sen runsas maku ja pehmeät tanniinit täydentävät täydellisesti punaista lihaa, grillattuja vihanneksia ja pienten lihapalojen kanssa tarjoiltavia juustoja. Tämä viini on täydellinen valinta illalliseksi ystävien kanssa tai romanttiselle aterialle rakkaansa kanssa.

Roodeberg 2021:n suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, joka varmistaa sen täydellisen tasapainon ja aromien korostumisen. Voit nauttia tästä viinistä heti sen avaamisen jälkeen, mutta sen maku kehittyy vieläkin paremmaksi viinin ollessa ilmassa.

Roodeberg 2021 on viini joka kunnioittaa Etelä-Afrikan perinteitä, mutta tuo myös mukanaan modernin vivahteen. Sen ainutlaatuinen luonne ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin ja viinikellarin hyllylle. Nauti tästä upeasta viinistä ja anna sen viedä sinut unohtumattomalle matkalle makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Roodeberg 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.