Siirry pääsisältöön
Harpoon Flannel Friday
Täältä voit helposti tilata Harpoon Flannel Friday lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Harpoon Flannel Friday

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 5.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Harpoon Flannel Friday

Harpoon Flannel Friday on kuohuva ja raikas olut, joka tarjoaa täydellisen tasapainon perinteisen hockeypelistä innoituksensa saaneen mausteen ja tyylikkään taidokkaasti valmistetun. Sen hapokas ja hedelmäinen maku yhdistyy sulavasti täyteläiseen ja pehmeään suutuntumaan, joka tekee jokaisesta siemaisusta nautinnollisen.

Tämän oluen herkullinen haju houkuttelee sinut heti ensi nenäyksellä. Sen tuoksu on täyteläinen ja kutsuva, jossa voit havaita vivahteita kypsistä hedelmistä, maukkaista viljarehuista ja paahtuneesta maltasta. Yhdistettynä miedosti mausteiseen aromiin, se tekee tuoksusta houkuttelevan ja kiehtovan.

Harpoon Flannel Friday sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun ja tarjoilutilanteeseen. Sen raikas maku ja täyteläinen suutuntuma tekevät siitä loistavan valinnan maustettujen liharuokien, grillattujen herkkujen ja vahvojen juustojen kumppaniksi. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan, rentoutuen ystävien kanssa tai kohottaen maljan voitokkaan päivän kunniaksi.

Harpoon Flannel Friday kannattaa tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Tämä olut on täydellinen valinta illalliselle tai rentouttavalle hetkelle kotisohvalla, kun haluat nautiskella laadukkaasta ja maistuvasta oluesta.

Kokonaisuutena Harpoon Flannel Friday on täydellinen olut kaikille hockeypelistä innostuneille ja laadukkaiden oluiden ystäville. Sen ainutlaatuinen maku, haju ja tarjoilusuositus tekevät siitä unohtumattoman valinnan, joka täydentää täydellisesti erilaisia ruokia ja tilanteita. Ota siis hetki aikaa ja nauti tästä herkullisesta ja taidokkaasti valmistetusta oluesta!

Täältä voit helposti tilata Harpoon Flannel Friday lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.