Siirry pääsisältöön
Aros Bitter
Täältä voit helposti tilata Aros Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Aros Bitter

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Purkki 330 ml 4.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Aros Bitter

Aros Bitter on maukas ja monipuolinen juoma, joka tulee Ruotsista. Tämä perinteinen katkeroluomus tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen, joka saa aistisi heräämään. Hohdokas juoma on valmistettu parhaista raaka-aineista ja sen ainutlaatuinen resepti on kulkenut sukupolvelta toiselle vuosikymmenten ajan.

Aros Bitterin mausteinen ja katkera maku takaa täydellisen tasapainon erilaisten makujen välillä. Sytytä makuaistisi uudelleen tämän ainutlaatuisen ja charmantin juoman avulla. Sen hienostunut ja monimutkainen makujälki tarjoaa jännittävän kokemuksen kaikille, jotka kaipaavat jotain erityistä.

Juoma omaa myös houkuttelevan tuoksun, joka hienosti tukee sen monipuolista makumaailmaa. Aros Bitterin tuoksu on miellyttävä ja intensiivinen, joka valmistaa sinut ensiluokkaiseen makumatkaan.

Aros Bitter sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se toimii erinomaisena ainesosana erilaisissa cocktaileissa ja drinkkisekoituksissa. Sen ainutlaatuinen maku ja monipuolisuus mahdollistavat kokeilunhaluisille luoda uusia mielenkiintoisia juomakokonaisuuksia. Tarjoa sitä ystävillesi juhlapäivissä tai palkitse itsesi arjen pienellä luksuksella.

Parhaiten Aros Bitter nautitaan viilennettynä, jolloin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoamaan sitä noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen rikkaat ja monipuoliset maut tulevat täydellisesti esiin.

Aros Bitter tuo pienen palan Ruotsia suoraan kotiisi. Sen ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä unohtumattoman juomaelämyksen kaikille katkeroista nauttijoille. Astu rohkeasti maailmaan, joka on täynnä makumatkoja ja herkullisia yllätyksiä, ja anna Aros Bitterin lumoavan sinut!

Täältä voit helposti tilata Aros Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.