Siirry pääsisältöön
Strongbow
Täältä voit helposti tilata Strongbow lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Strongbow

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 2.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Strongbow

Strongbow on tunnettu ja suosittu omenasiideribrändi, joka hurmaa juojansa yllättävällä ja raikkaalla maullaan. Sen hienostunut ja huolella valittu valmistusprosessi takaa laadukkaan lopputuloksen, jota oikea omenasiiderin ystävä ei voi vastustaa.

Strongbow'n juuret juontavat Warwickin linnaan Englannissa, jossa alkuperäinen resepti syntyi jo yli 125 vuotta sitten. Tästä lähtien Strongbow on valloittanut maailmaa herkullisella makuprofiilillaan ja raikkaalla luonteellaan. Se on juoma, joka kuvastaa perinteitä ja historiaa, mutta samalla onnistuu yllättämään modernilla otteellaan.

Strongbow'n ainutlaatuisuus piilee sen vahvassa omenamaisessa maussa, joka kutsuu juomaan lisää. Tämä raikas ja tasapainoinen siideri tuntuu suussa miellyttävän täyteläisenä ja samalla pirteänä. Siinä yhdistyvät täydellisesti makeuden ja happamuuden tasapaino, mikä tekee siitä uskomattoman nautinnollisen juoman.

Siiderin houkutteleva tuoksu täydentää sen ainutlaatuisuuden. Sen aromi on runsas ja hedelmäinen, jossa voi aistia omenan raikkauden ja herkullisen makeuden. Jo pelkästään tuoksun perusteella voi aavistaa siiderin korkean laadun ja autenttisen omenaisuuden.

Strongbow'n monipuolisuus ruokapöydässä tekee siitä täydellisen kumppanin erilaisille makuelämyksille. Se sopii erityisen hyvin kasvisruokien, salaattien ja kevyiden kalaruokien kanssa. Sen raikas maku ja pirteä hapokkuus täydentävät näiden ruokalajien luontaisia makuja ja tarjoavat tasapainoisen kokonaisuuden.

Strongbow'n ihanteellinen tarjoilulämpötila on 7-10 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Se kannattaa nauttia jääkaappikylmänä, jolloin sen virkistävät ominaisuudet tulevat parhaiten esiin.

Kutsu ystäväsi koolle, avaa pullo Strongbow'ta ja nauti tästä perinteitä ja innovaatiota yhdistävästä omenasiideristä. Sen ainutlaatuiset maut ja tuoksut takaavat makuelämyksen, josta voit nauttia täysin siemauksin. Vain Strongbow voi tarjota tällaisen ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä ja modernia.

Täältä voit helposti tilata Strongbow lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.