Siirry pääsisältöön
Bustad Brewing West Coast IPA
Täältä voit helposti tilata Bustad Brewing West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bustad Brewing West Coast IPA

Ruotsi Västra Götalands länLidköpings kommun Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Bustad Brewing West Coast IPA

Bustad Brewing West Coast IPA on rohkea ja intensiivinen olut, joka tarjoaa täydellisen maunmatkan länsirannikon tyyliin. Olut tuodaan sinulle suoraan Suomesta ja se tuo mukanaan kotimaisia ​​makuja ja perinteitä. Sen ainutlaatuinen alkuperä tarjoaa autenttisen kokemuksen, joka kunnioittaa suomalaista käsityötä ja panemisen perinnettä.

Tämä IPA on täynnä voimakkaita makuja ja runsasta humalointia, joka tasapainottuu miellyttävästi maltaisen rungon kanssa. Se tarjoaa vaikuttavan tuoksuvaikutelman, jossa sitruksen, havujen ja karpalon vivahteet sekoittuvat täydellisesti yhteen. Jokainen siemaus tuo esiin raikkaan ja rikkaan maun, jossa tasapaino maltillisen makeuden ja voimakkaan humaloinnin välillä on täydellinen.

Bustad Brewing West Coast IPA on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen puhtaat ja intensiiviset maut parantavat aromikkaat grillatut lihat, mausteiset meksikolaiset ruoat ja juustot. Olut sopii myös täydellisesti seuraksi rentoihin illanistujaisiin ystävien kanssa tai nautittavaksi hitaasti rauhallisessa tyyneydessä.

Kun nautit Bustad Brewing West Coast IPA -olutta, varmista, että se on oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme nauttimaan sen noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta saat täyden paletin sen mauista ja tuoksuista. Olut kannattaa tarjoilla tyylikkäässä lasissa, joka korostaa sen houkuttelevaa väriä ja auttaa vapauttamaan sen tuoksun täysimääräisesti.

Bustad Brewing West Coast IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea aidon suomalaisen IPA:n täydellisen tasapainon ja intensiivisen makumaailman. Ota siis hetki aikaa, rentoudu ja nauti tästä ainutlaatuisesta oluesta, joka kantaa mukanaan Suomen käsitteen ja tyylin tunnusomaisia piirteitä.

Täältä voit helposti tilata Bustad Brewing West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.