Siirry pääsisältöön
Fjäderholmarnas Sour Power
Täältä voit helposti tilata Fjäderholmarnas Sour Power lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fjäderholmarnas Sour Power

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Fjäderholmarnas Sour Power

Fjäderholmarnas Sour Power on herkullinen juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä juoma on peräisin Fjäderholmarnan saarelta, joka sijaitsee lähellä Tukholmaa. Täällä valmistetussa Sour Powerissa yhdistyvät perinteiset reseptit ja paikallisten raaka-aineiden laatu.

Juoman maku on raikas ja happaman kirpeä, joka herättää aistit eloon. Siinä maistuu sitrushedelmien raikkaus ja hapokkuus, joka tekee juomasta virkistävän ja erottuvan. Sen hedelmäinen ja raikas maku viehättää paitsi juoman ystäviä myös uusia seikkailijoita.

Fjäderholmarnas Sour Powerilla on myös houkutteleva tuoksu, joka leijailee lasista voimakkaasti. Tuoksussa voi havaita sitrushedelmien raikkautta ja kevyitä kukkaisia vivahteita. Tämä tekee juomasta houkuttelevan ja houkuttelevan kaikille aisteille.

Fjäderholmarnas Sour Power sopii mainiosti erilaisiin ruokalajeihin. Sen hapokas maku täydentää täyteläisiä ruokia, kuten grillattuja kalaruokia, salaatteja ja äyriäisiä. Se voi myös toimia raikkaana aprikoos lisäyksenä mausteisille tai tulisille ruoille, jolloin se tasapainottaa niiden makua.

Paras tapa nauttia Fjäderholmarnas Sour Poweria on tarjoilla se viileänä. Suosittelemme juoman jäähdyttämistä jääkaapissa ennen tarjoilua, jotta sen raikas maku pääsee oikeuksiinsa. Voit myös nauttia juoman jääpaloilla, jos haluat lisätä siihen lisäkylmyyttä.

Fjäderholmarnas Sour Power on täydellinen valinta kaikille happaman kirpeiden juomien ystäville. Sen herkullinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen seuralaisen niin illalliselle kuin rentoutumishetkiin. Kokeile Fjäderholmarnas Sour Poweria ja anna sen maistaa ruotsalaisen saariston ainutlaatuista makua.

Täältä voit helposti tilata Fjäderholmarnas Sour Power lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.