Siirry pääsisältöön
Mariatorgets Barley Wine
Täältä voit helposti tilata Mariatorgets Barley Wine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mariatorgets Barley Wine

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 14% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
75%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Mariatorgets Barley Wine

Mariatorgets Barley Wine on ainutlaatuinen olut, jonka juuret juontavat syvälle perinteiseen ruotsalaiseen käsityöolutperinteeseen. Tämä vahva olut tarjoaa makuelämyksen, joka yhdistää ainutkertaisella tavalla makeutta, maltaisuutta ja humalan katkeruutta. Sen rikas ja täyteläinen maku sekä syvä, monimuotoinen tuoksu vievät sinut matkalle oluen maailmaan.

Mariatorgets Barley Wine on valmistettu käyttämällä korkealaatuisia ja huolella valittuja maltaita, jotka tuovat olueen täyteläistä, karamellisoitua makeutta. Humala puolestaan antaa sille voimakkaan ja tasapainoisen katkeruuden, joka harmonisoi täydellisesti maltaiden eleganssin kanssa.

Tämän oluen täyteläinen ja intensiivinen maku tekee siitä erinomaisen seuralaisen syvästi maustetun ja runsaan ruoan kanssa. Voit nauttia sitä esimerkiksi grillatun pihvin, voimakkaan juuston tai suklaapohjaisen jälkiruoan kera. Mariatorgets Barley Wine tarjoaa täydellisen tasapainon ruoan ja oluen välille, luoden makuelämyksen, joka jää pitkään mieleesi.

Tämä ainutlaatuinen olut tulisi nauttia hieman jäähtyneenä, noin 12-14 asteessa, jotta sen maut tulevat parhaiten esiin. Sen syvä sävy ja runsas maku avautuvat täydellisesti juuri oikeassa lämpötilassa.

Mariatorgets Barley Wine on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat mausteisia, täyteläisiä ja intensiivisiä makuja. Sen monimuotoinen makuprofiili ja tasapainoinen kokonaisuus tekevät siitä ehdottomasti kokeilemisen arvoisen oluen. Tuo kotiisi hieman ruotsalaista käsityöolutta ja anna itsellesi tai ystävillesi lahja tästä makuelämyksestä!

Täältä voit helposti tilata Mariatorgets Barley Wine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.