Siirry pääsisältöön
Cosimo Maria Masini Rosato 2021
Täältä voit helposti tilata Cosimo Maria Masini Rosato 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cosimo Maria Masini Rosato 2021

Italia Pussi 1500 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pussi
Vuosikerta 2021

Om Cosimo Maria Masini Rosato 2021

Cosimo Maria Masini Rosato 2021 on herkullinen ja hienostunut punaviini Italiasta. Tämä upea viini on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, jotka tuovat sille ainutlaatuisen maun ja aromin. Sen alkuperästä ja laadusta kertoo esimerkiksi se, että se on saanut nimensä kuuluisan viinintuottajan, Cosimo Maria Masinin mukaan.

Tämän punaviinin maku on erittäin tasapainoinen, ja siinä on mukana runsaasti hedelmäisiä ja kukkaisia vivahteita. Se sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Sen lempeä ja raikas maku tekee siitä hyvän valinnan kevyiden liharuokien, pastan, kalan ja äyriäisten kanssa. Lisäksi sen kevyt hapokkuus ja pehmeä rakenne tekevät siitä myös mainion valinnan juustojen, erityisesti pehmeiden ja keskikovien, seuraksi.

Cosimo Maria Masini Rosato 2021: n aromi on intensiivinen ja hienostunut. Siinä on runsaasti tuoreiden punaisten marjojen, kuten mansikoiden ja vadelmien, tuoksua. Lisäksi siinä on hienovaraisia ​​kerroksia kukkaisia ​​ja mausteisia nuotteja, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja moniulotteisen.

Tämän herkullisen viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä lasillisena rennon illanistunnon aikana tai tarjota sitä vieraillesi juhlien aperitiivina. Sen raikas ja elinvoimainen luonne tekee siitä myös erinomaisen valinnan kesäjuhlien ja ulkoilmasyöminen yhteydessä.

Cosimo Maria Masini Rosato 2021 on todellinen viininautinto kaikille punaviinien ystäville. Sen monipuolisuus ruokaparina, herkullinen maku ja hienostunut aromi tekevät siitä täydellisen valinnan niin arjen hemmotteluhetkiin kuin juhlaviin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Cosimo Maria Masini Rosato 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.