Siirry pääsisältöön
O/O Märzen
Täältä voit helposti tilata O/O Märzen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O/O Märzen

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om O/O Märzen

O/O Märzen on virkistävä ja täyteläinen olut, joka tarjoaa vahvan ja moniulotteisen makuelämyksen. Tämä perinteinen saksalainen märzenoluemme on valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla ja huolella valikoiduista raaka-aineista.

Märzenin juuret ulottuvat syvälle Baijerin metsien syliin, ja sen perinteiset valmistusmenetelmät ja käytettyjen maltaiden erityisominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen oluttyylin. Tämä tuhti lager-olut tarjoaa täyteläisen ja pyöreän rakenteen, joka muodostuu maltaiden aromeista ja maulta.

O/O Märzenin maussa korostuvat paahdettujen maltaiden makeus, joka antaa sille leipämäisiä ja paahtoleivän vivahteita. Lisäksi makuun sulautuu pehmeitä karamellisia sävyjä ja hienovarainen humalan katkeruus, joka tuo tasapainoa juomaan. Tämän oluen maistaminen on kuin astuminen vanhan olutmestarin panimoon, jossa historia ja taito kohtaavat täydellisen tasapainossa.

O/O Märzenin aromissa voi aistia lempeitä viljaisia ja keksimäisiä tuoksuja, jotka kietoutuvat tyylikkäästi kullanruskeaan olueen. Sen upea väri ja houkutteleva tuoksu luovat elämyksellisen kokemuksen jo ennen ensimmäistä siemausta. Tämä olut houkuttelee jokaisen oluenystävän tutustumaan sen moniin kerroksiin ja nauttimaan sen täyteläisestä olemuksesta.

O/O Märzen sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien seurassa. Sen täyteläisyys ja moniulotteisuus sopivat erityisesti tummien liharuokien, kuten porsaanposken tai paistetun hanhen, kanssa. Märzenin maltainen makeus tasapainottaa liharuokien rasvaisuuden ja antaa niille uuden ulottuvuuden. Sopiva tarjoilulämpötila Märzenille on noin 8-10 astetta, jolloin sen maku ja ominaisuudet pääsevät parhaiten esiin.

O/O Märzen on erinomainen valinta kaikille oluenystäville, jotka arvostavat perinteisiä oluttyylejä ja täyteläisiä makuja. Sen ainutlaatuinen valmistustapa ja huolella valitut raaka-aineet tekevät siitä todellisen herkun oluen ystäville. Nauti tästä palkitusta olutmerkistä ja anna sen viedä sinut matkalle Saksaan ja oluenvalmistuksen perinteiden sydämeen.

Täältä voit helposti tilata O/O Märzen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.