Siirry pääsisältöön
Gluten Tag!
Täältä voit helposti tilata Gluten Tag! lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gluten Tag!

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Purkki 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Gluten Tag!

Gluten Tag! on monipuolinen tuote, joka sopii kaikille, jotka haluavat nauttia maukkaasta ruoasta ja juomista ilman gluteenia. Tuotteessa on tarkasti valikoidut raaka-aineet, jotka taataan gluteenittomiksi ja hyvin pakatuiksi.

Gluten Tag! tarjoaa herkullisen gluteenittoman vaihtoehdon kaikkiin ruokavalioihin. Olipa kyseessä aamiaismuffinssi, kanapasta tai raikas salaatti, Gluten Tagilla on tarjolla herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Tuotteen erityispiirteenä on sen alkuperä, maku ja tuoksu. Gluten Tag! tuotteet valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, jotka tulevat vain parhailta tuottajilta. Tämä takaa tuotteen korkealaatuisuuden ja auttaa säilyttämään sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

Gluten Tag! tuotteet eivät sisällä gluteenia, mutta se ei vaikuta niiden maun ja tuoksun täyteläisyyteen tai laatuun. Jokainen siemaus tai jokainen suupala on täynnä makua ja makuelämyksiä, jotka saavat sinut unohtamaan, että nautit gluteenitonta ruokaa.

Gluten Tag! tuotteet on helppo valmistaa ja tarjoilla. Ne on suunniteltu sopimaan kaikenlaiseen ruokailutilanteeseen ja niiden valmistusohjeet ovat selkeitä ja helppoja seurata. Voit nauttia herkullisesta gluteenittomasta ruoasta yksin, perheen tai ystävien seurassa, tietäen että jokainen suupala on takuuvarma ja täysin gluteeniton.

Gluten Tag! tarjoaa herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja kaikille, jotka haluavat nauttia maukkaasta ruoasta ilman gluteenia. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat korkealaatuisia raaka-aineita, makua, tuoksua ja monipuolisuutta. Jokainen suupala takaa sinulle ainutlaatuisen ja tyydyttävän ruokakokemuksen. Ota haltuunsi Gluten Tag! ja koe gluteenittoman ruoan maailma uudella tavalla!

Täältä voit helposti tilata Gluten Tag! lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.