Siirry pääsisältöön
Vega Bryggeri Sour IPA
Täältä voit helposti tilata Vega Bryggeri Sour IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vega Bryggeri Sour IPA

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Vega Bryggeri Sour IPA

Vega Bryggeri Sour IPA on raikas ja intensiivinen olut, jonka alkuperä kumpuaa harkituista raaka-aineista ja huolellisesta valmistusprosessista. Tämä ainutlaatuinen olut on kuin yhdistelmä kaksi maailmaa; hapokasta ja raikasta IPA:ta sekä hienostunutta happamuutta.

Härkomst – Vega Bryggeri Sour IPA valmistetaan taidolla ja intohimolla Pohjois-Euroopan parhaista raaka-aineista. Olut on kunnianosoitus perinteisille panimotekniikoille, samalla kuitenkaan unohtamatta moderneja innovaatioita ja makuelämyksiä.

Smak – Sour IPA :n makumaailma on moniulotteinen ja jännittävä. Se tarjoaa ensin raikkaan humalan puraisun, joka sekoittuu sitten provelejian happamuuteen. Tasapainoisessa maussa voi aistia myös hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä, jotka sulautuvat pehmeään ja hieman mausteiseen jälkimakuun.

Doft – Hapokkaan IPA:n tuoksussa kohtaavat tuoreet sitrukset ja aavistus havumetsää. Sen pirteä ja aromikas tuoksu houkuttelee aistit valmistautumaan vivahteikkaaseen makuelämykseen.

Mat och serveringstemperatur – Tämä Sour IPA on täydellinen seuraamaan kevyitä ja raikkaita ruokia, kuten salaatti, merenelävät ja grillatut vihannekset. Sen herkullinen hapokkuus tulee parhaiten esiin, kun olutta nautitaan viileänä lämpötilana, noin 6-8 asteen välillä.

Vega Bryggeri Sour IPA on todellinen makumatka, joka tarjoaa upean yhdistelmän tuoreita makuja ja mielenkiintoisia vivahteita. Tämä olut on suunniteltu herättämään aistit ja tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä. Anna sen viedä sinut matkalle, joka jättää jälkensä ja saa sinut haluamaan lisää.

Täältä voit helposti tilata Vega Bryggeri Sour IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.