Siirry pääsisältöön
Purity Double Bunny DIPA
Täältä voit helposti tilata Purity Double Bunny DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Purity Double Bunny DIPA

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Purity Double Bunny DIPA

Purity Double Bunny DIPA on vahva, kaksinkertainen humalainen IPA-olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen makuelämyksen. Tämä olut on saanut inspiraationsa IPA-tyylin perinteistä, mutta se on samalla tuonut siihen uudenlaista potkua ja luonnetta. Purity Double Bunny DIPA on kuin kaksinkertainen annos raikkautta, jota janoat.

Olennainen osa tämän oluen ainutlaatuisuutta on sen alkuperä. Purity Double Bunny DIPA on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka tulevat yksinomaan parhailta panimoilta ympäri maailmaa. Tämä takaa, että jokainen lasillinen Purity Double Bunny DIPAa tarjoaa mahtavan maisteluelämyksen.

Maun puolesta Purity Double Bunny DIPA on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen humalan intensiivisyys luo miellyttävän katkeruuden, joka tasapainottuu hienosti makeiden maltaiden kanssa. Lisäksi tässä oluessa voi aistia kypsän hedelmäisten ja sitruunaisten sävyjen viehätysvoiman. Jokainen siemaus tuo esille uuden kerroksen tätä herkullista olutta.

Purity Double Bunny DIPA herättää myös aistit valloittavalla tuoksullaan. Sen aromaattinen profiili tarjoaa tervetulleita nuotteja sitrushedelmistä ja havuista, mikä tekee tästä oluesta erittäin houkuttelevan ja kiehtovan.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se tarjoaa myös mielenkiintoisen makuparin ruoan kanssa. Erityisesti voimakkaat juustot, kuten cheddar ja gouda, korostavat Purity Double Bunny DIPA:n makua ja tekevät siitä täydellisen kumppanin illalliselle. Lisäksi tämän oluen parhaita puolia voi nauttia 8-10 asteessa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Purity Double Bunny DIPA on ehdottomasti valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain erityistä ja poiketa perinteisistä mauista. Anna tämän oluen kuljettaa sinut uusiin makujen maailmoihin ja antaa sinulle unohtumattoman juomaelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Purity Double Bunny DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.