Siirry pääsisältöön
Barkarby Brewing In Between
Täältä voit helposti tilata Barkarby Brewing In Between lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barkarby Brewing In Between

Ruotsi Stockholms länJärfälla kommun Purkki 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Barkarby Brewing In Between

Barkarby Brewing In Between on ainutlaatuinen olut, joka vie sinut makumatkalle täydellisen balanssin maailmaan. Tämä olutpanimon mestariteos yhdistää taitavasti perinteiset ja moderneimmat panimotekniikat tarjoten upean yhdistelmän perinteistä ja innovatiivista oluenvalmistusta.

In Betweenin alkuperä juontaa juurensa perinteisiin eurooppalaisiin olutvalmistustaitoihin. Jokainen pullo on käsityönä valmistettu ja henkii vuosisatojen perinteitä. Olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, jotka takaavat sen korkealaatuisen makuelämyksen.

In Betweenin moniulotteinen maku ihastuttaa jokaisen oluen ystävän. Sen tasapainoinen maukas profiili yhdistää täyteläisen maltaisen ja raikkaan humalaisen luonteen. Olut tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen, jossa maltainen makeus ja humalan katkero tanssivat harmonisesti yhdessä.

Tuoksultaan In Between on houkutteleva ja hienostunut. Siinä voi aistia miellyttävät maltaiset ja hedelmäiset aromit, jotka saavuttavat täyden potenssinsa ammattimaisesti valitussa lasissa.

In Between on erinomainen valinta monenlaisille ruoille ja sen monipuolinen luonne täydentää herkullisia makuja. Sitä voi nauttia vaikkapa porsaankyljen tai grillatun lohen kera, ja se toimii hyvin myös mausteisempien annosten kanssa.

Paras tapa nauttia In Between on tarjoilla se viileänä, noin 8-10 asteessa. Tässä lämpötilassa sen makuprofiili pääsee oikeuksiinsa ja kaikki sen hienovaraiset vivahteet tulevat esiin.

Barkarby Brewing In Between on ylpeästi perinteitä kunnioittava, mutta samalla rohkea ja edistyksellinen olut. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle oluen ystävälle. Nauti tästä hienostuneesta oluesta ja anna sen viedä sinut makujen harmoniseen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Barkarby Brewing In Between lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.