Siirry pääsisältöön
Odd Island Brewing Rye Rye
Täältä voit helposti tilata Odd Island Brewing Rye Rye lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Odd Island Brewing Rye Rye

Ruotsi Västra Götalands länMölndals kommun Purkki 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Odd Island Brewing Rye Rye

Odd Island Brewingin Rye Rye on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa elämyksiä kaikille oluen ystäville. Tämä olut on valmistettu käyttämällä ruisjuurikasta, joka antaa sille täyteläisen ja moniulotteisen makuprofiilin. Sen alkuperäinen resepti juontaa juurensa pohjoismaiseen oluenvalmistustraditioon, mikä tekee siitä erityisen mielenkiintoisen vaihtoehdon oluen ystäville.

Rye Rye tarjoaa rikkaan ja tasapainoisen makunautinnon, jossa rukiin mausteisuus yhdistyy hienostuneisiin paahteisiin ja karamellisiin vivahteisiin. Olut jättää suuhun pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun, jonka voi aistia vielä pitkään nauttimisen jälkeen. Tuoksultaan Rye Rye on houkutteleva ja moniulotteinen, jossa voi aistia paahteisia ja maanläheisiä sävyjä sekä ripauksen hedelmäisyyttä.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautiskeluun sellaisenaan tai se voi täydentää hienosti monenlaista ruokaa. Sen runsas ja täyteläinen maku sopii erityisen hyvin grilliruokien, juustojen ja suolaisten herkkujen kanssa. Olut voi myös toimia mainiona seuralaisena pitkien illanviettojen ja illallisten aikana.

Tunnollisena oluentislaajana tiedät varmasti, että oikea tarjoilulämpötila vaikuttaa suuresti oluen makuelämykseen. Rye Rye kannattaa nauttia viilennettynä noin 8-10 asteessa, jolloin sen eri maut pääsevät parhaiten esiin ja sen raikas luonne tulee täysin esiin.

Odd Island Brewingin Rye Rye on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea uusia olutelämyksiä. Sen ruisinen mausteisuus, hienostuneisuus ja monipuolisuus tekevät siitä ehdottoman suosikin kaikkien oluen ystävien keskuudessa. Joten rohkeasti tartu pulloon ja sukella makumaailmaan, jossa perinteet ja uudet innovaatiot kohtaavat.

Täältä voit helposti tilata Odd Island Brewing Rye Rye lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.