Siirry pääsisältöön
I’m With Stupid Omnipollo X Other Half
Täältä voit helposti tilata I’m With Stupid Omnipollo X Other Half lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

I’m With Stupid Omnipollo X Other Half

Ruotsi Purkki 440 ml 7.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om I’m With Stupid Omnipollo X Other Half

"I'm With Stupid Omnipollo X Other Half" on yhteistyöolut kahden olutmestarin, Omnipollon ja Other Halfin, välillä. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen ja ainutkertaisen kokemuksen niille, jotka rakastavat käsityöoluita ja haluavat kokea jotain uutta.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur ovat tämän oluen keskeiset ominaisuudet. Alkuperäinen resepti ja valmistustapa tulevat huipputekijöiltä, jotka ovat taitavia käsityöoluiden valmistuksessa. Tämä takaa tinkimättömän laadun ja makuelämyksen.

Härkomst, eli alkuperä, kuvaa tarkasti sitä, mistä tämä olut on peräisin. Olutmestareiden ammattitaito ja intohimo tulevat selvästi esiin jokaisessa kulauksessa. Tämä olut edustaa käsityöläisperinnettä parhaimmillaan.

Smak, eli maku, on tämän oluen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarjoaa moniulotteisen ja tasapainoisen makuelämyksen. Rikkaat maut ja mielenkiintoiset vivahteet tekevät tästä oluesta erityisen nautittavan.

Doft, eli tuoksu, on toinen tärkeä osa tämän oluen kokonaisuutta. Se tarjoaa houkuttelevan ja hienostuneen tuoksukokemuksen. Tuoksu kutsuu sinut sukeltamaan syvemmälle oluen maailmaan ja nauttimaan sen herkullisista ominaisuuksista.

Mat och serveringstemperatur, eli ruoka ja tarjoilulämpötila, ovat viimeiset mutta eivät vähäisimmät seikat tämän oluen esittelyssä. Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Olutta suositellaan tarjoiltavaksi oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

"I'm With Stupid Omnipollo X Other Half" on olut, joka tarjoaa uudenlaisen ja unohtumattoman olutelämyksen. Se edustaa käsityöläisperinnettä parhaimmillaan ja tarjoaa herkullisia makuja ja tuoksuja. Olut sopii nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Älä missaa tilaisuutta kokea tämä ainutlaatuinen olut!

Täältä voit helposti tilata I’m With Stupid Omnipollo X Other Half lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.