Siirry pääsisältöön
Foggy Day
Täältä voit helposti tilata Foggy Day lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Foggy Day

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Foggy Day

Foggy Day on ainutlaatuinen ja taianomainen viininlajike, joka tarjoaa unohtumattoman juomatyylin. Tämä viini on peräisin ainutlaatuisesta viinitarhasta, jossa vuorijoen sumu ja korkeusluokka luovat täydelliset kasvuolosuhteet viinirypäleiden kehittymiselle.

Foggy Dayn maussa ja tuoksussa on hämmästyttävä kompleksisuus ja syvyys. Sen pehmeät ja hienovaraiset maut sulautuvat saumattomasti yhteen, luoden miellyttävän tasapainon hapokkuuden ja hedelmäisyyden välillä. Häikäisevät vihjeet punaisista marjoista, kypsistä kirsikoista ja hienoisesta vaniljasta täyttävät suun jokaisen siemauksen aikana.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaiseen ruokaan ja tarjoamistyyliin. Sen monipuoliset ja harmoniset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin punaiselle lihalle, grilliruoille kuin myös herkille keväisille salaatteille. Foggy Day voi myös nauttia hieman jäähdytettynä, jolloin sen raikkaus ja hedelmäisyys korostuvat entisestään.

Foggy Day on ehdottomasti viini, joka tulee herättämään aistisi eloon ja tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä. Sen ainutlaatuiset piirteet ja monipuolinen käyttötarkoitus tekevät siitä varman valinnan niin hienoille illallisille kuin rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa.

Anna itsesi uppoutua sumuisen päivän taikaan ja nauti tämän upean viinin mausta ja tuoksusta. Foggy Day on taattu valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tyylikästä juomaa.

Täältä voit helposti tilata Foggy Day lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.