Siirry pääsisältöön
Beersmiths Sooty n Nutty
Täältä voit helposti tilata Beersmiths Sooty n Nutty lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beersmiths Sooty n Nutty

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 440 ml 7.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Beersmiths Sooty n Nutty

Beersmiths Sooty n Nutty on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteistä tyyliä ja rohkeaa makuprofiilia. Tämä olut hurmaa kaikki suomalaiset oluen ystävät, jotka arvostavat hienostunutta omaperäisyyttä ja huolella valittuja ainesosia.

Sooty n Nutty:n alkuperä juontaa juurensa Suomen sydämestä, ja se kunnioittaa suomalaista olutperinnettä parhaalla mahdollisella tavalla. Sen rikas ja tumma väri sekä täyteläinen rakenne tekevät siitä todellisen herkun oluen ystäville. Oluen tuoksu on täyteläinen ja houkutteleva, joka tuo mieleen paahdetun mallasen ja karamellisen aromin.

Maku on tämän oluen salaisuus. Sooty n Nutty tarjoaa herkullisen yhdistelmän paahdettuja makuja ja pähkinän makeutta, joka jättää jälkeensä pitkäkestoisen ja tyydyttävän kokemuksen. Jokainen kulautus tuo esiin aivan uuden ulottuvuuden ja antaa mahdollisuuden nauttia täysin uudenlaisesta olutelämyksestä.

Sooty n Nutty on täydellinen valinta moniin ruokapareihin. Sen vahva maku ja täyteläinen rakenne täydentävät erityisesti grillattua lihaa, palvilihapiirakkaa tai mausteista juustolautasta. Tämä olut tulee parhaiten esille, kun sitä tarjoillaan hieman viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen monipuolinen maku pääsee oikeuksiinsa ja antaa parhaan mahdollisen nautinnon.

Beersmiths Sooty n Nutty on tuote, joka on suunniteltu todellisille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja käsityönä valmistettuja oluita. Sen ainutlaatuinen makuprofiili ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea uudenlaisen olutelämyksen. Ole rohkea ja uppoudu suomalaiseen olutkulttuuriin Sooty n Nuttyllä!

Täältä voit helposti tilata Beersmiths Sooty n Nutty lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.