Siirry pääsisältöön
Wisby Påsköl
Täältä voit helposti tilata Wisby Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wisby Påsköl

Ruotsi Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wisby Påsköl

Wisby Påsköl on perinteinen ruotsalainen olut, joka on valmistettu Gotlannin saarella sijaitsevassa Wisbyn panimossa. Tämä vahva ja elegantti olut on suunniteltu nautittavaksi pääsiäisenä, mutta sopii loistavasti myös muina aikoina vuodesta.

Wisby Påskölilla on rikas aromi ja täyteläinen maku, joka muodostuu huolella valituista maltaista ja humalista. Olut on keskiasteisesti humaloitu, joten se tarjoaa sopivan tasapainon maltaita ja humalaa.

Oljenkeltaisessa Wisby Påskölissa on miellyttävä ja raikas tuoksu, joka tuo mieleen kevään raikkauden ja luonnon heräämisen. Sen hentojen kukkaisten ja sitrusmaisten vivahteiden ansiosta tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi aurinkoisella terassilla tai rentouttavassa saunaillassa.

Wisby Påsköl on erinomainen valinta ruoan kanssa nautittavaksi. Sen täyteläisyys ja maltainen luonne tekevät siitä loistavan kumppanin paistetuille kalaruoille, grillatulle kanalle ja kevään salaateille. Voit myös kokeilla sitä maistuvan liharuoan, kuten porsaan ulkofileen tai lampaanpaistin, kanssa.

Wisby Påsköl tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen makuja ja varmistaa sen parhaan mahdollisen nautinnon.

Kokonaisuudessaan Wisby Påsköl on herkullinen ja tasapainoinen olut, joka kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa samalla upean makuelämyksen. Sen monipuolinen käyttö ruoan kanssa ja raikas tuoksu tekevät siitä täydellisen juoman niin pääsiäisen juhliin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Wisby Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.