Siirry pääsisältöön
Juicy Yuzu
Täältä voit helposti tilata Juicy Yuzu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Juicy Yuzu

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 330 ml 6.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Juicy Yuzu

Juicy Yuzu on herkullinen sitrushedelmä, joka tulee suoraan Japanista. Tämä ainutlaatuinen hedelmä tarjoaa raikkaan ja intensiivisen maun, joka vie sinut matkalle aasialaisen kulttuurin sydämeen. Yuzun voimakas sitruunainen maku ja tuoksu herättävät aistejasi ja tekevät jokaisesta maistamiskerrasta unohtumattoman.

Yuzun herkomaa Japanin eteläosista pidetään sen ainutlaatuisen maun salaisuutena. Tämä sitrushedelmä kukoistaa erityisesti Japanin lämpimässä ilmastossa, jossa sen maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Juicy Yuzun puhtaat ja mehukkaat hedelmät ovat täynnä C-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi ja lisäävät energiaasi.

Juicy Yuzu tuo herkullisen vivahduksen moniin ruokiin ja juomiin. Sen kirpeä ja raikas maku sopii täydellisesti marinadeihin, kastikkeisiin, salaateihin ja jopa jälkiruokiin. Voit myös kokeilla Yuzun mahtavaa makua virvoittavissa juomissa, kuten limonadeissa, cocktaileissa ja teelaaduissa. Yuzu antaa ruoillesi ja juomillesi uudenlaisen makuelämyksen, joka jättää taatusti jälkensä.

Juicy Yuzu kannattaa nauttia viilentävässä tai huoneenlämpöisessä tilassa, jotta sen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile Yuzun mehua sellaisenaan, lisätä siihen vettä tai käyttää sitä ainesosana monipuolisissa resepteissä. Tämä sitruselämys sopii täydellisesti niin rentoihin illanistujaisiin, juhlavampiin tilaisuuksiin kuin hemmotteleviin hetkiin itseksesi.

Juicy Yuzu vie sinut matkalle Japanin eksoottisiin maisemiin yhdellä ainoalla puraisulla tai siemauksella. Ole valmis kokeilemaan uutta ja antamaan aisteillesi makuelämys, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa. Juicy Yuzu - yksi puraisu ja olet valmis aasialaiseen makunautintoon!

Täältä voit helposti tilata Juicy Yuzu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.