Siirry pääsisältöön
Fermenterarna Easter Lager
Täältä voit helposti tilata Fermenterarna Easter Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fermenterarna Easter Lager

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 440 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Fermenterarna Easter Lager

Fermenterarna Easter Lager on perinteinen ja autenttinen olut, joka on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista. Tämä juoma on peräisin fermentoinnin taidosta ja intohimosta, ja se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Fermenterarna Easter Lager on täyteläinen ja tasapainoinen lager, joka tarjoaa pehmeän suutuntuman ja kevyen maltaisen maun. Sen matala humalointi tuo esiin maltaiden makeuden ja antaa oluelle miellyttävän katkeron jälkimaun.

Tämän oluen tuoksu on kutsuva ja houkutteleva. Se yhdistää perinteisiä lagerin tuoksuja, kuten maltaisuutta ja paahtoleipää, raikkaisiin ja hedelmäisiin vivahteisiin. Tämä tekee Fermenterarna Easter Lagerista houkuttelevan vaihtoehdon niin oluen ystäville kuin ensikertalaisillekin.

Fermenterarna Easter Lager on monipuolinen olut, joka sopii erinomaisesti makupariksi monille ruokalajeille. Sen pehmeät maltaiset maut täydentävät täydellisesti kevyitä ja raikkaita salaatteja, grillattuja kala- ja äyriäisruokia sekä perinteisiä pääsiäisruokia. Se on myös erinomainen valinta seurustelu- ja rentoutumistilanteisiin.

Fermenterarna Easter Lager tulee nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä säilyttää oluen tasapainoisen ja raikkaan maun, samalla korostaen sen ominaisuuksia. Tarjoiltuna sopivasta lasista tai tuopista, tämä olut tarjoaa täydellisen juomakokemuksen.

Fermenterarna Easter Lager on olut, joka kunnioittaa perinteitä ja tuottaa iloa sen nauttijoille. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu, monipuoliset ruokaparit ja ihanteellinen tarjoilulämpötila tekevät siitä ehdottoman valinnan pääsiäisen juhlintaan ja erityisiin hetkiin ympäri vuoden.

Täältä voit helposti tilata Fermenterarna Easter Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.