Siirry pääsisältöön
O/O A.B.W American Barley Wine
Täältä voit helposti tilata O/O A.B.W American Barley Wine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O/O A.B.W American Barley Wine

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
50%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om O/O A.B.W American Barley Wine

O/O A.B.W American Barley Wine on vahva oluttyyli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen juomatyylin amerikkalaisten mallasviinien ystäville. Tämä olut tarjoaa mielenkiintoisen yhdistelmän perinteisiä brittiläisiä oluttekniikoita ja raikasta amerikkalaista humalaa, lopputuloksenaan vahva ja täyteläinen juoma.

A.B.W American Barley Winen valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita ohramaltaita, jotka antavat oluelle rikkaan ja syvän maun. Tämän lisäksi valmistuksessa hyödynnetään parhaimpia amerikkalaisia humalalajikkeita, jotka tuovat olueen aromaattisia ja sitruksisia vivahteita. Tuloksena on täyteläinen ja moniulotteinen olut, joka tarjoaa mielenkiintoisia makuelämyksiä.

A.B.W American Barley Winen tuoksussa voi aistia karamellisen makeuden sekä kukkaisten ja sitruksisten sävyjen valloittavaa yhdistelmää. Olut tarjoaa myös hienovaraisia havumetsän tuoksuja, jotka antavat sille lisäsyvyyttä.

Tämä olut sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruoka-annoksille. Sen täyteläinen maku ja makeus tasapainottavat hyvin mausteisia ruokia, kuten grillattua lihaa tai vahvoja juustoja. A.B.W American Barley Wine on myös oivallinen valinta jälkiruokien kanssa, erityisesti suklaan ja karamellin ystäville.

Suosittelemme nauttimaan A.B.W American Barley Winea hieman viilennettynä, noin 10-14 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen aromikkuutta ja tasapainoisuutta, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esiin.

A.B.W American Barley Wine on erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat tutustua uusiin makuihin ja nauttia täyteläisestä ja moniulotteisesta oluesta. Ota siis hetki omaa aikaa ja uppoudu tämän oluen hienostuneeseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata O/O A.B.W American Barley Wine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.