Siirry pääsisältöön
Ten Hands Ohana
Täältä voit helposti tilata Ten Hands Ohana lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ten Hands Ohana

Ruotsi Värmlands länKristinehamns kommun Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Ten Hands Ohana

Ten Hands Ohana on ainutlaatuinen tuote, jolla on vahvat juuret ja herkullinen maku. Tämä tuote tulee suoraan luonnosta ja sen raikas tuoksu hurmaa kaikki aistit. Ten Hands Ohana on täydellinen lisä ruokapöytään ja sen ainutlaatuinen makuprofiili tekee siitä suosikin kaikkien ruokailijoiden keskuudessa.

Ten Hands Ohana on peräisin huolella valituista raaka-aineista, jotka kasvavat luonnonmukaisesti ja kunnioittaen ympäristöä. Tämä tuote on todellinen oodi luonnolle ja sen alkuperälle. Ten Hands Ohanan valmistuksessa ei käytetä keinotekoisia aineita tai kemikaaleja, joten sen maku on puhdas ja luonnollinen.

Ten Hands Ohana on täynnä herkullisia makuja ja sen makuprofiili on monipuolinen ja täyteläinen. Tuotteen mausta voi löytää raikkaita sitrushedelmiä, kypsää päärynää ja pehmeitä karamellisia sävyjä. Jokainen suullinen tarjoaa makumatkan, jossa on tasapainoisen kompleksisuuden ja raikkaan luonteen yhdistelmä.

Ten Hands Ohana on täydellinen kumppani monelle ruokalajille. Sen raikas ja puhdas maku sopii erinomaisesti kala- ja äyriäisruokien kanssa, ja sen täyteläiset sävyt täydentävät herkullisesti liharuokia. Tuotetta voi nauttia myös sellaisenaan aperitiivina tai illan päätteeksi jälkiruokaviininä.

Ten Hands Ohana tulisi tarjoilla viileänä tai huoneenlämpöisenä, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Nauti tästä herkullisesta ja monipuolisesta tuotteesta yhdessä läheistesi kanssa ja anna sen viedä sinut makumatkalle luontoon ja herkullisten makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Ten Hands Ohana lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.