Siirry pääsisältöön
Stigbergets HYPNOTIC
Täältä voit helposti tilata Stigbergets HYPNOTIC lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stigbergets HYPNOTIC

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 440 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
75%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stigbergets HYPNOTIC

Stigbergets HYPNOTIC on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa upean makuelämyksen jokaiselle olutharrastajalle. Tämä olut on saanut inspiraationsa upeasta maaperästä, josta se on luotu, ja se kutsuu nauttimaan matkastaan ainutlaatuisen maun, tuoksun ja juomalämpötilan kautta.

HYPNOTICin alkuperä on Stigbergetsin panimon sydämessä, joka sijaitsee upean luonnon keskellä. Tämä paikka on täynnä rikkaita makuja ja tuoksuja, jotka välittyvät mahtavasti HYPNOTICin olutlasissa. Oluet valmistetaan käsityönä ja huolella valittujen raaka-aineiden avulla, jotta jokainen kulho tarjoaa parhaimman mahdollisen makuelämyksen.

HYPNOTICin maku on intensiivinen ja moniulotteinen. Tämä olut on täynnä raikkaita hedelmän makuja, jotka tasapainottuvat täydellisesti maltillisen humalan ja aromien kanssa. Jokainen siemaisu tarjoaa uuden ja jännittävän makuelämyksen, joka vie sinut matkalle uudenlaisten makujen maailmaan.

Tuoksunsa puolesta HYPNOTIC on yhtä kiehtova. Sen aromi on täynnä makeita hedelmiä, sitrusten raikkautta ja hienovaraisia mausteita. Nämä tuoksut hivelevät aistejasi ja houkuttelevat sinua syventymään oluen vivahteisiin.

HYPNOTIC sopii täydellisesti monenlaisten ruokien pariin. Sen raikkaat ja monipuoliset maut täydentävät hienosti kevyitä salaattiruokia, mereneläviä sekä mausteisia aasialaisia ruokalajeja. Sen moniulotteisuuden ansiosta se toimii myös mainiona seurustelu- tai rentoutumisoluen valintana.

Juomalämpötila on tärkeä osa HYPNOTICin nauttimista. Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan tämän oluen noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen.

HYPNOTIC on olut, jonka ainutlaatuinen alkuperä, upea maku, herkullinen tuoksu ja oikea juomalämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle olutharrastajalle. Valmistettu rakkaudella ja intohimolla, tämä olut antaa sinulle unohtumattoman makuelämyksen ja kutsuu sinut tutustumaan uusiin makuihin.

Täältä voit helposti tilata Stigbergets HYPNOTIC lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.