Siirry pääsisältöön
Buxton Brewery Best Bitter
Täältä voit helposti tilata Buxton Brewery Best Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Buxton Brewery Best Bitter

Yhdistynyt kuningaskunta England Purkki 440 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Buxton Brewery Best Bitter

Buxton Brewery Best Bitter on korkealaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen juomatunnelman. Tämä olut on valmistettu tarkoin valikoiduista raaka-aineista panimomestareiden taitavissa käsissä. Buxton Brewery Best Bitterin Härkomst juontaa juurensa Englannista, jossa perinteinen brittiläinen olutkulttuuri ja huolella vaalitut valmistusmenetelmät kohtaavat modernin lähestymistavan.

Buxton Brewery Best Bitterin Smak on täyteläisen maltainen ja tasapainoinen. Se tarjoaa hienostuneen makeuden yhdistettynä hienovaraisiin humalan sävyihin, jotka luovat miellyttävän katkeruuden. Olut tarjoaa moniulotteisen ja kiehtovan maisteluelämyksen, jonka jokainen siemaus tuo esiin uuden vivahteen.

Doftiltaan Buxton Brewery Best Bitter on houkuttelevan aromikas. Oluen tuoksu on täynnä karamellin, toffeen ja paahtovan kaakaon sävyjä, jotka houkuttelevat juomaan lisää. Doftin avulla oluen nauttiminen muuttuu kokonaisvaltaiseksi aistielämykseksi.

Buxton Brewery Best Bitterin Mat ja serveringstemperatur -suositukset varmistavat täydellisen elämyksen. Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kera. Sen maltainen luonne ja tasapainoinen katkeruus tekevät siitä täydellisen kumppanin suolaisille juustoille, grillatuille liharuoille tai vaikkapa mausteisille curryille. Suosittelemme nauttimaan oluen viilentämättömänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen täyteläiset maut ja aromit pääsisivät oikeuksiinsa.

Buxton Brewery Best Bitter on olut, joka saa sinut ihastumaan brittiläiseen olutmaailmaan. Sen elegantti maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä täydellisen valinnan niin olutharrastajalle kuin jokaiselle, joka arvostaa laadukasta ja makurikasta juomaa. Tule ja koe Buxton Brewery Best Bitterin ainutlaatuinen nautinto!

Täältä voit helposti tilata Buxton Brewery Best Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.