Siirry pääsisältöön
Lagunitas Maximus
Täältä voit helposti tilata Lagunitas Maximus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lagunitas Maximus

YHDYSVALLAT Pullo 355 ml 9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
66%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Lagunitas Maximus

Lagunitas Maximus on peräisin Kaliforniasta, ja se on todellinen aromihumaloiden täyttämä ilo kaikille olutharrastajille. Tämä vahva IPA tarjoaa uskomattoman makuelämyksen, joka jää mieleesi pitkään.

Lagunitas Maximuksen maussa on voimakkaita sitrus- ja havumaisia vivahteita, jotka tekevät siitä raikkaan ja virkistävän juoman. Myös mallas pääsee hyvin esille, antaen oluelle oman pehmeän makunsa. Tämä yhdistelmä tekee Lagunitas Maximuksesta tasapainoisen ja herkullisen oluen.

Oluesta nousee myös houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia trooppisia hedelmiä ja havumetsän raikkautta. Jokainen siemaus tästä oluesta antaa sinulle ainutlaatuisen aistielämyksen, joka vie sinut suoraan Kalifornian aurinkoisille rannoille.

Lagunitas Maximus sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille herkuille. Sen voimakas maku kestää hyvin mausteisen ruoan seurana, ja se tasapainottaa täydellisesti vahvoja juustoja. Tämä olut on myös erinomainen valinta grillatun lihan kanssa, sillä sen intensiiviset maut täydentävät lihan ominaisuuksia.

Tämän oluen optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-12 astetta Celsius. Näin sen mausteiset ja hedelmäiset maut pääsevät täyteen loistoonsa. Voit nauttia tästä oluesta juhlapäivien kruunuksi tai rentouttavan illan päätteeksi. Se on taattu valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja makurikasta olutta.

Lagunitas Maximus on todellinen Amerikkalainen IPA, joka vie sinut suoraan Kalifornian oluttojen maailmaan. Sen voimakkaat maut ja aromit tekevät siitä ainutlaatuisen valinnan kaikkina vuodenaikoina. Sillä on vankka asema olutharrastajien sydämissä, ja se todella ansaitsee paikkansa olutvalikoimassasi.

Täältä voit helposti tilata Lagunitas Maximus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.