Siirry pääsisältöön
Beersmiths I Survived
Täältä voit helposti tilata Beersmiths I Survived lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beersmiths I Survived

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 440 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Beersmiths I Survived

Beersmiths I Survived on erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista olutta. Tämä ainutlaatuinen tuote tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä ja innovaatiota, joka varmasti hämmästyttää ja tyydyttää jokaisen oluen harrastajan makunystyrät.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - nämä ovat ominaisuuksia, jotka erottavat Beersmiths I Survived -oluen muista markkinoilla olevista juomista. Härkomst kuvaa oluen alkuperää ja tällä oluella on rikas ja jännittävä tarina takanaan. Jokainen tuote on valmistettu tarkasti valikoiduista raaka-aineista ja huolellisesti valvotuissa olosuhteissa, jotta taattu ainutlaatuinen makuelämys.

Smak ja Doft-ominaisuudet ovat tärkeitä oluen maulla ja tuoksulla. Beersmiths I Survived tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​mausteita, maltaan ja humalan yhdistelmiä, jotka luovat herkullisen ja moniulotteisen maun. Olipa sitten keveä ja raikas lager tai täyteläinen ja mukaansatempaava IPA, tämä olut varmasti tyydyttää jokaisen makumieltymyksen.

Mat och serveringstemperatur - Beersmiths I Survived sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Riippumatta siitä, nautitko sitä grillatun pihvin, tuoreen kalan tai vaikka suolakinuskijäätelön kanssa, tämä olut täydentää ja korostaa ruoan makuja. Olipa sitten kiireinen illallinen ystävien kanssa tai vain rentouttava hetki itsellesi, oikea serveringstemperatur tuo esiin kaikki oluen hienot maut ja aromit.

Kaiken kaikkiaan Beersmiths I Survived tarjoaa korkealaatuisen oluen, joka kiehtoo sekä perinteisten että modernien oluen harrastajien makuelämyksiä. Oli kyseessä sitten juhlat, illallinen tai rentouttava hetki kotona, tämä tuote tarjoaa unohtumattoman olutkokemuksen. Ota lasi ja nauti tästä upeasta oluesta!

Täältä voit helposti tilata Beersmiths I Survived lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.