Siirry pääsisältöön
Finn Oyster Stout
Täältä voit helposti tilata Finn Oyster Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Finn Oyster Stout

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 440 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Finn Oyster Stout

Finn Oyster Stout on suussasulava olut, joka koostuu laadukkaista raaka-aineista ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä tumma ja täyteläinen stout johdattaa sinut matkalle Pohjois-Euroopasta, täynnä merituulien tuomaa tuoksua ja maanhalkaista raikkautta.

Tämän oluen alkuperä on inspiroiva, sillä se on valmistettu Suomessa, jossa osterit ja meren antimet ovat arvostettuja herkkuja. Finn Oyster Stoutissa käytettyjä osterin kuoria tuodaan suoraan Itämerestä, jotta saavutettaisiin ainutlaatuinen ja herkullinen maku. Tämä luo oluelle syvän ja hienostuneen luonteen, joka erottaa sen muista stout-lajeista.

Maku ja tuoksu ovat tässä oluessa ehdottomasti vahvat ja intensiiviset. Voit odottaa rikasta kahvin, suklaan ja paahteisen maltaisuuden vivahteita, jotka täydentävät täyteläistä ja kermaista suutuntumaa. Tuoksussa voit aistia hienostuneen merellisen vivahduksen, joka luo lisäulottuvuuden tähän olueen ja tekee siitä ainutlaatuisen.

Finn Oyster Stout sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraamaan ruokaa, erityisesti äyriäisten ja kalaruokien kanssa. Sen voimakas maku ja hienostunut luonne täydentävät näitä ruokia täydellisesti ja tekevät kokemuksesta unohtumattoman. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen viilennettynä, noin 8-10 celsiusasteen lämpötilassa, jotta sen täyteläisyys ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Finn Oyster Stout on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja erilaista. Sen alkuperä, maku ja tuoksu tuovat pala kiehtovaa Pohjois-Eurooppaa suoraan lasiisi. Anna tämän oluen hemmotella makunystyröitäsi ja vietä hetki nauttien sen ainutlaatuisesta luonteesta.

Täältä voit helposti tilata Finn Oyster Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.