Siirry pääsisältöön
Ten Hands Expedition
Täältä voit helposti tilata Ten Hands Expedition lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ten Hands Expedition

Ruotsi Värmlands länKristinehamns kommun Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Ten Hands Expedition

Ten Hands Expedition on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kaikille ruoan ja juoman ystäville. Tämä tuote on suunniteltu hienostuneille makunystyröille ja se kutsuu sinut matkalle aistikkaaseen maailmaan.

Härkomst, Smak, Doft, Mat ja serveringstemperatur - nämä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät Ten Hands Expeditionista unohtumattoman tuotteen. Tuote kokoaa yhteen parhaat puolet ruoasta ja juomasta tarjoten sinulle elämyksen, joka herättää kaikki aistisi.

Ten Hands Expeditionin ensimmäinen ominaisuus, Härkomst, tuo matkan tarinoihin ja taustoihin ruoan alkuperästä. Se sukeltaa syvälle ruoan historiasta kertoviin tarinoihin, antaen sinulle tietoa ja ymmärrystä tuotteiden taustalla olevista ponnisteluista ja huolellisesta valmistuksesta.

Toinen ominaisuus, Smak, vie sinut maisteluelämykselle erilaisten ruokien ja juomien maailmaan. Ten Hands Expedition tarjoaa sinulle laajan valikoiman makuja eri puolilta maailmaa, jotta voit nauttia herkullista ruokaa ja juomaa eri kulttuureista.

Doft, kolmas ominaisuus, keskittyy tuoksuihin ja tarjoaa sinulle huumaavia aromi-elämyksiä. Tuote tuottaa houkuttelevia ja hienovaraisia tuoksuja, jotka kietoutuvat yhteen ruoan ja juoman kanssa, herättäen aistisi ja luoden ainutlaatuisen kokemuksen.

Mat ja serveringstemperatur, neljäs ominaisuus, avaa sinulle oven gastronomiseen maailmaan. Ten Hands Expedition auttaa sinua ymmärtämään eri ruokalajien valmistamisen ja tarjoilun taiteen, jotta voit luoda täydellisiä ruokaelämyksiä omassa kotona.

Ten Hands Expedition on enemmän kuin tuote, se on matka aistilliseen nautintoon. Se houkuttelee sinut kiehtovaan maailmaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokea ruoan ja juoman uudella tavalla. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat laajentaa ruokamaailmansa rajoja ja nauttia unohtumattomista makuelämyksistä.

Täältä voit helposti tilata Ten Hands Expedition lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.